Covid 19 in Mexico
Wonen in Mexico

Blijf Thuis! Digital Nomade in Mexico tijdens COVID-19

Mexico bevindt zich nog steeds in fase 2 van het Coronavirus. Het land worstelt om de precaire balans te behouden tussen controle en hoge sterftecijfers. Hoe gaat het in Mexico en wat zijn de regels, en nog belangrijker, hoe is het om in Mexico te wonen op dit moment?ADVERTISEMENT

#QuedateEnCasa

Waar Nederland de hastag #Blijfthuis heeft, is deze voor Mexico #QuedateEnCasa, nu meer dan ooit is de slogan.
Hoewel het dodental en het aantal besmettingen met COVID-19 stijgt, stijgt het lang niet zo snel als in bijvoorbeeld Amerika en Europa. Nog niet! Wordt ons dagelijks op het hart gedrukt, volgende week verwacht met een sterke stijging. Dat vind ik persoonlijk wat tegenstrijdig want het land is al 2 weken in beperkte bewegingsvrijheid die met de dag minder wordt. Dus dat zou toch de curve op een gunstige manier moeten beinvloeden.

Waarom verwacht mexico een stijging in het aantal besmettingen en een hoger sterfte cijfer? Ik leg het uit in mijn vlog, en ik laat straatbeelden zien van Mexico ten tijde van een pandemie.
Want hoe zit het met veiligheid in een land wat onde normale omstandigheden als heel gewelddadig afgeschildert wordt in de pers?

 

Vergeet niet om een abonnement op het kanaal te nemen en het bel-icoon aan te klikken, op deze manier blijf je op de hoogte van updates over mijn leven in Mexico. 

 

Voel jij je eenzaam tijdens je zelf-quarantaine of heb je gewoon behoefte aan een babbeltje?

Tijdens deze pandemie bied ik chat sessies tegen eenzaamheid aan met 20 euro korting.

Klik op de afbeelding om meer te lezen over deze aanbieding.

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.