emigratie, coronamaatrdegelen, vertrekken, immigratie, covid, mondmasker, regels, wetten, buitenland, verhuizen
Emigreren

Emigreren vanwege de Corona Maatregelen in Nederland

Nederland zucht onder een tweede lockdown. Niet eerder waren de kampen zo verdeeld: voorstanders, tegenstanders van mondkapjes en lockdowns en een derde groep mensen die proberen normaal verder te leven onder het nieuwe normaal. Het passeert allemaal mijn timeline op sociale media. En soms mijn mailbox.ADVERTISEMENT

Mensen willen door stijgend eonvrede ontsnappen. Dat is een heel menselijke eigenschap: vluchten als het lastig wordt, dromen van ergens een veilige nieuwe plek maken en daar verder leven en alle zorgen achter je laten.
In een vorig blog schreef ik al over de kansen die COVID biedt om juist nu te emigreren.

Je kunt ook vanwege COVID om alle foute redenen emigreren

Ik praat hierover in mijn nieuwste vlog.
Niet over de voor de hand liggende redenen die mensen noemen, namelijke dat je niet mag reizen. Nee, deze redenen gaan een stapje verder, want dat je niet mag reizen is onzin, er zijn maar weinig landen die je niet toelaten, en je mag latijd Nederland uit.

Op het moment dat jij dit leest zitten er Nederlanders in de auto naar Spanje, in het vliegtuig naar Madeira en zelfs in Mexico. Allemaal onlangs aangekomen of onderweg.

Ik vertel in dit vlog over de reden waarom je beter niet kunt emigreren als je dat wilt doen vanwege alle maatregelen, en als je dan toch gaat om die reden, wat voor invloed dat zal hebben op je toekomst als emigrant.

Wil jij met mij van gedachten wisselen over jouw emigratie-wens? Dat kan, reserveer je speciale tijd met mij, klik hier om een afspraak te maken.

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.