zelf quarantaine mexico
Dagboek

In Zelf Isolatie in Playa del Carmen Mexico

Sinds de persconferentie van de overheid in Mexico eergisteren is er veel veranderd. Het straatbeeld is anders, maar ook de hotelzone en de sfeer. We worden aangemaand thuis te blijven. Het is op vrijwillige basis. Maar echt vrijwillig is het niet. Er is veel sociale druk, vooral van overheidsdiensten.ADVERTISEMENT

Ik heb besloten, ook om de verveling te verslaan op mijn 25m2 woonoppervlakte om mijn YouTube kanaal weer af te stoffen. Op deze manier kan ik tegen mijn volgers praten, en contact houden en iedereen informeren over de stand van zaken in de Riviera Maya en vooral Playa del Carmen.

Op mijn kanaal heb ik een aparte playlist gemaakt voor deze fase van mijn leven. Als nomade zit ik vast. Ik kan niet vooruit of achteruit en ik probeer ernstig in het heden te leven en niet teveel na te denken.

Dat is lastig, moet ik eerslijk zeggen, want ik ga slecht om met een leven wat zich beperkt tot 25m2 en af en toe 2 blokken wandelen naar de supermarkt. Maar ik heb meer dan 1 reden om wel thuis te blijven.

Ondertussen kom ik via de dating app van Facebook in contact met andere Mexicanen die thuis zitten en zo kan ik mooi mijn Spaans oefenen.

Mijn tweede update staat online, ik zal regelmatig een praatje houden. En ik spit ondertussen door mijn uren video’s (lekker opruimen!) en maak compilaties van voorgaand reizen. Soms met nog nooit eerder vertoonde beelden.

Kijk je mee? Je kunt je abonneren op Leaving Holland Channel en als je op de bel icoon klikt krijg je automatisch een melding als ik een update gedaan heb.

Veel kijk plezier!

Mijn inkomsten zijn mede door het virus en de verschuivende aandacht van mensen erg gedaald. Het is een beetje zorgwekkend aan het worden.

Wil jij mij helpen het hoofd boven water te houden?

Je kunt doneren via Paypal of Ko-fi.

Of producten kopen in de shop

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.