Emigreren,  Werken & Reizen

Meer Flexibiliteit voor Aspirant Emigranten

Het nieuwe jaar luiden we in met een vernieuwde webshop genaamd “Emigratie Winkel”. En in die Emigratie Winkel vind je handvaten en inspiratie om van jouw emigratie een succesverhaal te maken. Maar er is meer!

Niet alleen is de opzet van de winkel aangepast, en is hij (denk ik) een stuk overzichtelijker geworden. Er is ook meer flexibiliteit in gekomen.

van tala veranderen op je blog, engels, nederlands, taalkeuze

Klanten vroegen om meer flexibiliteit in de contactmomenten

Niet elke klant die een gespreks-moment boekte kletste samen met mij anderhalf uur nuttig vol. Dus er ontstond een soort grijs gebied, waarin ik me schuldig voelde omdat de klant “teveel tijd” gekocht had en dus nog wat te goed had en de klant soms opmerkte: Misschien dat ik later nog een vraag heb, ik heb nog tijd over.

Dat is zakelijk gezien niet zo handig, want dan ga je als ondernemer makkelijk over je tijd heen, maar ook voor de klant is het een beetje oneerlijk. Want waarom zou je anderhalf uur moeten kopen als je ook aan een half uur genoeg hebt?

Die mogelijkheid is er nu. Je bepaald nu zelf hoeveel tijd je inkoopt. Je hebt de keuze uit 30,60 of 90 minuten. En dat kan naast tijdwinst ook aan alle kanten geldwinst opleveren. Als je wel anderhalf uur wilt kopen ben je goedkoper uit dan wanneer je drie keer een half uur boekt en als je geen anderhalf uur wilt kopen omdat je dat te duur vindt, dan kies je een goedkopere optie.

En als jij je gesprek met mij goed voorbereid en je vragen op een rijtje hebt, dat bespaart dat al snel een boel tijd.

Ook de Emigratie Trajecten kun je aanpassen aan je persoonlijke wensen

Je kunt een traject van 4 weken bespreken voor voor of na je emigratie, omdat je graag iemand aan de andere kant van de lijn wilt hebben bijvoorbeeld. Zo’n traject is handig voor praktische zaken zoals

  • het omgaan met wet- en regelgeving
  • een cultuurschok, jetlag of andere dingen ervaren waardoor je niet vooruit lijkt te bewegen
  • wanneer je alleen emigreert en een aanspreekpunt/sparringpartner mist
  • wanneer je moeite hebt met integreren
  • het toch niet zo leuk hebben als als je dacht
  • wanneer je tegenslag op tegenslag ervaart

Je kunt dit traject ook kopen voordat je je koffers pakt. Dan ben ik vanaf de voorbereidingen tot na de emigratie (met een maximum van 4 weken) jouw gesprekspartner en coach.

Voor deze trajecten is nu ook meer flexibiliteit. Je koop bijvoorbeeld

  • alleen chat-momenten, (via Whatsapp of Telegram)
  • of alleen 8x een uur (video)bellen,
  • of een combinatie van deze twee.

Voorbeeld: Je koopt de chat-momenten in het traject, en we whatsappen dagelijks, maar op een gegeven moment heb je toch behoefte aan een gesprek, dan koop je een half uurtje videobellen met mij en bellen we. Je bespaart dan toch een heleboel geld en hebt toch dat gevoel dat je precies dat krijgt waar je behoefte aan hebt.

Updaten van producten

De producten in de Emigratie Winkel worden regelmatig ge-update, maar omdat wet en regelgeving soms zomaar onverwachts verandert is het raadzaam om altijd te checken bij de officiële instanties of de informatie nog correct is. Daar waar nodig en relevant bevatten de boeken en info-bladen een pagina met web-links naar die betreffende organisaties.

Soms mailt een klant mij met een wijziging die ik heb gemist, ik maak dan gelijk een aanpassing en mail vervolgens klanten die onlangs dat boek of info-blad hebben gekocht met de gecorrigeerde versie. Het spreekt voor zicht dat dat gratis is.

Wil jij rondkijken in de Emigratie Winkel? Klik dan op deze link Emigratie Winkel

Emigratieplannen?

 

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.