Persoonlijke hulp bij emigreren vanuit Nederland

Hoi, Ik ben Jeanette, in Nederland heb ik jarenlang als projectmanager en adviseur gewerkt. Daarnaast begeleide ik startende ondernemers. In 2015 ben ik in de Filipijnen gaan rondreizen en in februari 2019 ben in naar Mexico verhuisd. Als geen ander weet ik hoe gecompliceerd het is om weg te gaan uit Nederland. En hoe spannend en verwarrend het kan zijn om je in een land buiten Europa te vestigen.

blog tips, leaving Holland, JC from Holland, online work, money, nomad
Als jij overweegt om je leven drastisch om te gooien
kun je bij mij terecht met vragen.

Betalen doe je veilig via Ideal, met je creditcard of via een bankoverschrijving.

 

Emigratieplannen?

 

*op al mijn producten en dienstverlening zijn mijn ToS en Privacy Policy van toepassing, ik werk vanuit een andere tijdszone hou rekening met het tijdsverschil.

Advertenties

 

error: Sorry!