Reviews van klanten

Wat zeggen klanten over mijn dienstverlening en de boeken die zij in de Emigratie Winkel hebben gekocht?

Onderstaand een greep uit de klant-reacties

Emigratie Gesprek

 • Door Jeanette’s efficiënte manier van werken had ik ruim voldoende aan een gesprek van 30 minuten. – Klaas
 • Als ik dit eerder had ontdekt! Dit gesprek scheelde zoveel tijd in zoekwerk, echt waarde voor je geld – Anniek
 • Wij hadden een heel erg leuk en fijn gesprek met Jeanette , er is voor ons een hoop duidelijk geworden. Ik raad het zeker aan om een gesprek met Jeanette te boeken !!! – Mandy
 • Fijn gesprek Jeanette, Dank je wel. Een uur was inderdaad meer dan genoeg zoals je al aanraadde. En dank je wel voor het gespreksverslag – An
 • Dank je wel voor het fijne consult Jeanette – Mark
 • Jeanette denkt aan zoveel dingen over emigreren, we zouden heel veel vergeten zijn als we niet met haar gesproken hadden – Suus en Jurien
 • Jeanette bracht tijdens ons half uurtje de realiteit in mijn emigratiedroom, dank je wel Jeanette – Harkon
 • Jeanette zette ons op het goede spoor toen we nog niet wisten naar welk land we wilden emigreren – Ben en gezin


Email Vragen

 • Fijn dat je kan kiezen hoeveel vragen, wij hadden zoveel vragen, en wat een mooi verslag met antwoorden krijg je dan, dank je wel Jeanette, we zijn heel blij dat we je website vonden – Niek en Mirthe
 • Dank je wel voor je snelle antwoord Jeanette, het heeft ons geholpen met de visumaanvraag – Henk B.
 • Gewoon top en dat voor deze prijs – Jack v. D.
 • Wow de kennis van Jeanette is super! Dank je wel, dat scheelde mij een boel gezoek. – Annemieke en Ruud
 • Snel, uitgebreid en prettig te lezen – Dirk
 • Uitgebreid, informatie, erg behulpzaam, stof tot nadenken – Peter


Gesprek over wonen in de Filipijnen

 • Dank je wel Jeanette voor het eerlijke gesprek over mijn plannen en voor de mensen die jij hebt aanbevolen – Dirk
 • Ik heb veel aan dit gesprek gehad, dank je wel – Jeroen
 • Wat heb jij veel kennis van dit land Jeanette, dank je wel voor het prettige gesprek – H.
 • Mijn vriendin in de Filipijnen en ik dat ging niet zo lekker, Jeanette gaf goed advies, dank je wel – P.v.d.B
 • Fijn met iemand te kunnen praten die het land kent en de kosten enzo – Henk


Gesprek over Wonen in Mexico

 • We zijn erg goed geholpen door Jeanette – Laura
 • Wat weet Jeanette veel over het leven in Mexico en alle wetten en regels, geweldig. – Max
 • Ik heb in totaal 3x met Jeanette gesproken en heb zoveel informatie gekregen dat ik vol vertrouwen aan mijn Mexico avontuur begon, dank je wel Jeanette – Silas
 • Jeanette verteld geanimeerd en weet veel over het leven in Mexico en de wetten en regels voor emigranten – Suze en Marry
 • Wij wisten even niet meer hoe we verder moesten, maar Jeanette hielp ons vooruit. Ze vertelt heel kleurrijk en vol humor en weet altijd wel een oplossing zo lijkt het. Dank je wel – Anne en John
 • Wel duur, dachten we, tot we in gesprek raakten en ontdekten hoe waardevol dit gesprek voor ons was – Ruud en Karel
 • Mijn visum werd afgewezen, Ik was een beetje van slag, samen met Jeanette heb ik gezocht naar een oplossing. Ik ben een tevreden klant – Wim
 • We spraken eerder met een coach, dat was weggegooid geld, we kregen een boel foute informatie en we aarzelden om weer geld uit te geven, want wat kun je verwachten? Maar wat heeft Jeanette veel vakkennis en wat was het een verhelderend gesprek – Ilja en Manon
 • Wow! Wat een boel informatie geeft Jeanette in een uur zeg, dat is zijn geld meer dan waard – Brian


Gesprek over het leven als Digitale Nomade

 • Heel professioneel en toch heel relaxt en ongedwongen, heel veel informatie en kennis. En een goed netwerk voor doorverwijzen, aanrader! – Jacob
 • Ik aarzelde om een gesprek te boeken het lijkt best duur, maar het is zeker de moeite waard – Joske
 • Door de informatie die Jeanette gaf heb ik besloten nog een jaartje te wachten en me beter voor te bereiden, dan je wel Jeanette je stelde de vragen die ik nodig had voor een goede beslissing – Ron
 • Jeanette spreekt ook uit ervaring, dat maakt het gesprek extra bijzonder – A.d.V.


Emigratie Begeleidingstraject

 • Dank je wel Jeanette voor al je tijd, ik geloof niet dat ik het helemaal volledig benut heb mijn weken met jou, maar ik ben aangekomen, en ik ben heel tevreden over onze tijd samen. Fijn om iemand te hebben om even mee te checken of het wel goed gaat en hoe dat nu zit met die visumaanvraag enzo – Annieke
 • Ik vond het zo prettig om gewoon snel contact met je te kunnen hebben zonder elke keer opnieuw een uur of een email-vraag te hoeven kopen. Mijn emigratieplannen versnelden door onze contacten, dank je wel – Kees-Jan
 • Het kost een beetje veel, maar je krijgt ook heel veel – Jochem
 • Gewoon om met iemand contact te hebben als je midden in het proces zit van emigreren is heel fijn. Dank je wel Jeanette voor je praktische hulp en het meedenken – H.v.S en partner
 • De familie begreep niets van onze plannen en we voelden ons heel alleen, maar Jeanette was er elke keer weer voor ons en heeft ons door de spannende en emotionele tijd geholpen, dank je wel Jeanette! – Peter en Svetlana


Traject problemen na Emigratie

 • Jeanette heeft mij geholpen terug te vinden wat ik kwijt was geraakt omdat mijn emigratie niet verliep zoals ik verwachtte, ik heb het hele in het buitenland wonen erg onderschat, de gesprekken met haar gaven weer kleur aan het leven. – Riet
 • Ik heb een maand met Jeanette gechat ik kon mijn draai niet vinden in mijn nieuwe land, ze reageert snel, en maakt duidelijke afspraken, ik vond het fijn even iemand te hebben om op te leunen – Ruud
 • De practische aanpak die je krijgt is fijn, soms is ze wel wat streng – Janet


Algemene reacties over het productaanbod, dienstverlening en de website

Hele mooie en professionele website. De informatie pakketen zijn volgens mij veel te goedkoop. Mensen kopen het eerder als je een meer reele prijs opgeeft. Jarenlange informatie die je hebt verzameld en tijd die je erin gestoken hebt moeten wel worden betaald. Mijn suggestie is 14 Euro ipv 7. Da’s nog steeds super goedkoop – Paul

Wat een informatie website Jeanette, dank je wel voor alle gratis informatie – Irma

Wat een fijne aftersales, na het gesprek met Jeanette nog even contact gehad en dat doet ze dan ook zomaar, geweldig! – Auke

Snelle service en je krijgt een goede uitleg over het downloaden van je aankoop – Paula

Dank je wel Jeanette, zonder jouw hulp en informatie was het allemaal een stuk ingewikkelder geweest, we hebben een donatie gedaan, die heb je dik verdiend – Jet en Hein

Vluchten voor schulden, goed boek, erg informatief, stof tot nadenken. – Peter