Emigreren, waar naar toe?

De wereld ligt aan je voeten, waar zou je het beste naar toe kunnen emigreren en wat is een leuk, of goedkoop land om te gaan wonen?

De landen-keuze is voor iedereen een persoonlijke keuze. Wat voor de ene persoon een geweldig land is om te wonen is voor de ander een complete nachtmerrie. Daarom is het ook belangrijk dat je goed zicht hebt op wie je bent en wat je nodig hebt om gelukkig te zijn en of dat kan in het land van je dromen.

Want jij kunt wel dromen van een strandbar in Noorwegen, omdat je Noorwegen een geweldig land vind en altijd al een bar op het strand wilde, ……nu ja, je snapt hem wel.

Met het handige e-boek “Maak je Emigratieprofiel” uit de Serie “Emigreren zo doe je dat” kun je dat heel makkelijk in kaart brengen. Je wensen, je geldzaken, de realiteit en aan het einde van het boek heb je een handig overzicht van dingen je nog moet regelen of bij moet stellen.


Landen waar je naar toe kunt emigreren

Je vindt op deze website een groeiende landenlijst met favoriete, bekende, en minder bekende emigratiebestemmingen van Nederlanders. Nederlanders zijn een emigratie-lustig volk. En iedereen heeft zo zijn eigen reden om overneiuw te willen beginnen (lees ook 5 Redenen waarom mensen Emigreren)

Op de pagina’s van de diverse landen vind je de eerste belangrijke informatie over Emigratie. Op basis van deze informatie kun je je emigratieplannen verder gaan uitwerken of een andere keuze maken, omdat je bijvoorbeeld niet voldoet aan de toelatingseisen, of tot de ontdekking komt dat wat jij wilt niet mogelijk is in het bestemmingsland.

(lees voor praktische informatie over Emigratie ook: Emigreren hoe doe je dat?)


 

LANDEN

Als jij informatie wilt over emigreren naar 1 van de volgende landen,
klik dan op de afbeelding om verder te lezen.


Meer lezen over Emigratie?

Als je meer wilt weten over de practische kant van emigreren begin je hier (klik)


Advertenties

error: Sorry!