Veel gestelde Vragen aan Jeanette

Mensen stellen mij heel veel vragen, sommigen bijna onbeleefd, anderen voorzichtig nieuwsgierig en gelukkig heel vaak oprecht belangstellend.

Meestal laat ik de vragen een beetje links liggen, immers ik hoef geen verantwoording af te leggen voor en over mijn levensstijl. En veelal met een beetje zoeken kun je de antwoorden op mijn website vinden. Hoewel ik altijd de luxaflex van mijn leven op een kiertje heb zodat je niet helemaal naar binnen kunt kijken, heb ik weinig geheimen en draag ik het hart op de tong als het over mijn eigen leven gaat.

Ik heb een tijdje alle vragen die ik kreeg beantwoord op mijn YouTube kanaal en hier in mijn blogs. Zodat je net als de Meest Gestelde Vragen over de website in het algemeen, ook de Meest Gestelde Vragen over mijn leven kunt nalezen op deze website. Leuk voor jou als nieuwsgierige bezoeker en makkelijk voor mij. Ik kan dan gewoon een linkje sturen naar de vraagsteller in plaats van alweer een antwoord typen.

Deze pagina is de inleiding naar die artikelen. Je zult onderaan een groeiende serie artikelen vinden waarin ik vragen beantwoord die mensen stellen over mijn persoonlijk leven en over mijn levensstijl.

Mijn reizen tot nog toe (Bijgewerkt in januari 2023)

Heb jij een vraag over mijn leven? Voel je dan vrij om die onder een artikel te stellen. Wie weet verschijnt mijn antwoord aan jou wel op deze website.

Wil je een bijdrage doen voor alle website kosten? Dat vind ik gaaf, dank je wel!

 

 

ARTIKELEN


Digitale nomade, wat zit er allemaal in mijn bagage?

Als je altijd reist kun je niet veel meenemen. Ik zie wel eens digitale nomaden lopen met 2 enorme rugtassen ...

1000 Euro verdienen met een website, kan dat?

Onlangs werd aan mij de vraag gesteld op Quora: Hoeveel websites heb ik nodig om 1000 euro per maand te ...

Waarom zou ik weggaan uit Nederland?

In de rubriek "Vragen aan Jeanette", kreeg ik een vraag die niet echt voor mij was maar meer algemeen. Waarom ...

Altijd reizen, da’s toch hartstikke duur?

In de rubriek "vragen aan Jeanette" beantwoord ik vragen die ik krijg over mijn leven en levensstijl. De meeste vragen ...

Wat doet een Emigratie Consultant?

Wat ben ik nu? Een Emigratie Coach of een Emigratie Consultant, ik vraag het me soms zelf ook wel eens ...

Zoek jij gratis hulp? Dan is dit artikel voor jou

Laten we eens over geld praten, niet zo'n leuk onderwerp voor veel mensen want mensen verwachten in deze wereld van ...

Hoe kan ik een e-boek downloaden en opslaan?

Leuk dat je een digitaal product hebt gekocht in de Emigratie Winkel. Of dat je overweegt dit te doen. Ik ...

Wat deed je eigenlijk voor werk in Nederland?

In de rubriek veelgestelde vragen aan Jeanette, beantwoord ik lezersvragen die vaak in mijn mailbox zitten of via sociale media ...

Hey Jeanette, waar zit je nu? En blijf je daar?

In de rubriek "veel gestelde vragen aan Jeanette" beantwoord ik lezersvragen die veel voorkomen. En vandaag is dat de vraag ...

Heb jij je laten vaccineren in Mexico?

Hoewel ik afgezien van de lockdown diaries op YouTube weinig aandacht heb besteed aan het huidige wereldgebeuren en wat ik ...

Advertenties