Veel gestelde Vragen aan Jeanette

Mensen stellen mij heel veel vragen, sommigen bijna onbeleefd, anderen voorzichtig nieuwsgierig en gelukkig heel vaak oprecht belangstellend.

Meestal laat ik de vragen een beetje links liggen, immers ik hoef geen verantwoording af te leggen voor en over mijn levensstijl. En veelal met een beetje zoeken kun je de antwoorden op mijn website vinden. Hoewel ik altijd de luxaflex van mijn leven op een kiertje heb zodat je niet helemaal naar binnen kunt kijken, heb ik weinig geheimen en draag ik het hart op de tong als het over mijn eigen leven gaat.

Ik heb een tijdje alle vragen die ik kreeg beantwoord op mijn YouTube kanaal en hier in mijn blogs. Zodat je net als de Meest Gestelde Vragen over de website in het algemeen, ook de Meest Gestelde Vragen over mijn leven kunt nalezen op deze website. Leuk voor jou als nieuwsgierige bezoeker en makkelijk voor mij. Ik kan dan gewoon een linkje sturen naar de vraagsteller in plaats van alweer een antwoord typen.

Deze pagina is de inleiding naar die artikelen. Je zult onderaan een groeiende serie artikelen vinden waarin ik vragen beantwoord die mensen stellen over mijn persoonlijk leven en over mijn levensstijl.

Mijn reizen tot nog toe (Bijgewerkt in januari 2023)

Heb jij een vraag over mijn leven? Voel je dan vrij om die onder een artikel te stellen. Wie weet verschijnt mijn antwoord aan jou wel op deze website.

 

 

ARTIKELEN


Hoe kan ik een e-boek downloaden en opslaan?

Leuk dat je een digitaal product hebt gekocht in de Emigratie Winkel. Of dat je overweegt dit te doen. Ik ...
Lees Verder

Waarom blijf ik zo lang in een woestijn wonen?

Omdat vrijheid om te gaan en staan een ding van mijn nomadisch leven is, kreeg ik nogal hilarische reacties van ...
Lees Verder

Wat deed je eigenlijk voor werk in Nederland?

In de rubriek veelgestelde vragen aan Jeanette, beantwoord ik lezersvragen die vaak in mijn mailbox zitten of via sociale media ...
Lees Verder

Hey Jeanette, waar zit je nu? En blijf je daar?

In de rubriek "veel gestelde vragen aan Jeanette" beantwoord ik lezersvragen die veel voorkomen. En vandaag is dat de vraag ...
Lees Verder

Heb jij je laten vaccineren in Mexico?

Hoewel ik afgezien van de lockdown diaries op YouTube weinig aandacht heb besteed aan het huidige wereldgebeuren en wat ik ...
Lees Verder

Ben je als digitale nomade belastingplichtig?

Eén van de meeste gestelde vragen die ik krijg gaat over belastingplicht al dan niet in Nederland. En ik moet ...
Lees Verder

Hoe is dat nu echt? Altijd in een hotel wonen?

Ik kreeg een vraag via Twitter, hoe dat nu is, dat eindeloze hotelleven. En of ik het niet mis om ...
Lees Verder

Digitale nomade, een minimalistisch leven, dit neem ik mee

Als je altijd reist kun je niet veel meenemen. Ik zie wel eens digitale nomaden lopen met 2 enorme rugtassen ...
Lees Verder
rekeningen betalen, reizen en werken, online inkomen

Waar betaal ik het allemaal van?

Werken en Reizen, een droom van veel mensen. Vooral jonge mensen, maar ook steeds meer gepensioneerden hebben de kriebels en ...
Lees Verder

Waarom ik het heerlijk vind om alleen te zijn

Ik denk dat ik 1 van de weinige mensen ben die al die sociale afstand, het alleen moeten zijn en ...
Lees Verder

Advertenties