Veel gestelde Vragen aan Jeanette

Mensen stellen mij heel veel vragen, sommigen bijna onbeleefd, anderen voorzichtig nieuwsgierig en soms oprecht belangstellend.

Meestal laat ik de vragen een beetje links liggen, immers ik hoef geen verantwoording af te leggen voor en over mijn levensstijl. En veelal met een beetje research kun je de antwoorden op mijn website vinden. Hoewel ik altijd de luxaflex van mijn leven op een kiertje heb zodat je niet helemaal naar binnen kunt kijken, heb ik weinig geheimen en draag ik het hart op de tong als het over mijn eigen leven gaat.

Onlangs besloot ik de vragen te gaan beantwoorden. In blogs, in artikelen. Zodat je net als de Meest Gestelde Vragen over de website in het algemeen, ook de Meest Gestelde Vragen over mijn leven kunt nalezen op deze website. Leuk voor jou als nieuwsgierige bezoeker en makkelijk voor mij. Ik kan dan gewoon een linkje sturen naar de vraagsteller in plaats van alweer een antwoord typen.

Deze pagina is de inleiding naar die artikelen. Je zult onderaan een groeiende serie artikelen vinden waarin ik vragen beantwoord die mensen stellen over mijn persoonlijk leven en over mijn levensstijl.

Heb jij een vraag over mijn leven? Voel je dan vrij om die onder een artikel te stellen. Wie weet verschijnt  mijn antwoord aan jou wel op deze website. 

 

ARTIKELEN


Ben je als digitale nomade belastingplichtig?

Eén van de meeste gestelde vragen die ik krijg gaat over belastingplicht al dan niet in Nederland. En ik moet ...
Lees Verder

Hoe is dat nu echt? Altijd in een hotel wonen?

Ik kreeg een vraag via Twitter, hoe dat nu is, dat eindeloze hotelleven. En of ik het niet mis om ...
Lees Verder

Digitale nomade, een minimalistisch leven, dit neem ik mee

Als je altijd reist kun je niet veel meenemen. Ik zie wel eens digitale nomaden lopen met 2 enorme rugtassen ...
Lees Verder
rekeningen betalen, reizen en werken, online inkomen

Waar betaal ik het allemaal van?

Werken en Reizen, een droom van veel mensen. Vooral jonge mensen, maar ook steeds meer gepensioneerden hebben de kriebels en ...
Lees Verder

Waarom ik het heerlijk vind om alleen te zijn

Ik denk dat ik 1 van de weinige mensen ben die al die sociale afstand, het alleen moeten zijn en ...
Lees Verder

5 jaar digitale nomade, was het leuk of niet?

Vijf jaar geleden verliet ik Nederland voorgoed om mijn leven als digitale nomade te beginnen. Toen ik de deur van ...
Lees Verder

Hoe zit het met Digitale Nomade en je Liefdesleven

Vijf jaar geleden verliet ik Nederland voor goed om als Digitale Nomade over de wereld te gaan zwerven. Werken en ...
Lees Verder
Emigratie afbreken bij tegenslag

Ga je niet liever terug naar Nederland?

Vanmorgen werd ik wakker en 1 van de eerste dingen die ik doe is het raam open gooien en de ...
Lees Verder

Al 4 jaar digitale nomade, hoe bevalt dat?

1 Oktober jongstleden was ik precies 4 jaar onderweg. En ik kan me bijna niet meer herinneren hoe dat voelde ...
Lees Verder

Advertentie