Emigratie Consultant en Coach

Als consultant adviseer ik mensen die willen gaan emigreren, mensen die dromen durven omzetten in daden of mensen die nog maar net zijn begonnen met dromen. Maar ook voor die mensen die hun dromen aan het waarmaken zijn en heel veel vragen hebben.

Vanuit mijn eigen ervaring als emigrant waarbij ik over de wereld trek als nomade, ben ik al meerdere malen geëmigreerden, maar ook vanuit mijn opleiding als Personal Coach en Business Consultant adviseer ik jou over je toekomst en help ik jou je doelen te bereiken, je dromen te realiseren en jouw emigratie tot een succesverhaal te maken. (lees ook: Wat doet een Emigratie Consultant?)

In de gesprekken praten we bijvoorbeeld over

 • hoe regel je je geldzaken
 • de kansen, mogelijkheden en knelpunten
 • je visum of verblijfsvergunning
 • het afronden van Nederland en het opstarten van je nieuwe leven
 • enz.

Wellicht spreek ik je snel? Ik kijk er naar uit.


Het leven over de grens kent zo zijn eigen pakket aan zorgen en emoties. En daar heb ik deze coachingstrajecten voor opgezet. Met intensievere begeleiding en meer gericht op het practische en emotionele vlak binnen jouw persoonlijke leven.

Je hebt de keuze uit twee trajecten, beiden duren 4 weken en beiden bieden de keuze om te chatten, te videobellen of een combinatie van deze twee.


Traject 1: “Emigratie Begeleiding Traject”

Rondom emgiratie komt veel kijken. Zowel praktisch als emotioneel. Je neemt afscheid van werk, familie, vrienden en een heel leven in Nederland en gaat beginnen aan een nieuw hoofdstuk in je leven.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende trajecten.

Samen bespreken we onverwachte problemen of ontdekte knelpunten in je prachtige toekomstplannen.

In onze contactmomenten kun jij:

 • praktische vragen stellen
 • je hart luchten
 • je verdriet of teleurstelling delen
 • gewoon even kletsen, omdat familie en vrienden zo hun eigen emoties te verwerken hebben
 • knelpunten bespreken en samen zoeken naar een oplossing

Traject 2: “Voor na je Emigratie”

Soms tref ik klanten in een follow-up contact die klem zijn geraakt na hun emigratie. Soms zijn ze in zichzelf gekeerd en komen niet verder dan koffie drinken op de hoek van hun wijk. Anderen hebben vreselijk heimwee, of voelen zich heel moe en ontheemd. Op de 1 of andere manier vereenzamen ze in hun nieuwe bestaan en het lukt ze niet om vooruitgang boeken.

Dat kan tijdelijk zijn, door bijvoorbeeld de cultuurschok of het tijdsverschil, maar het kan je ook ernstig belemmeren in het vinden van geluk in je nieuwe woonomgeving.

Je hebt de keuze uit 3 coachings-trajecten.

In onze contactmomenten kun jij:

 • praktische vragen stellen
 • je hart luchten
 • je verdriet of teleurstelling delen
 • culturele verschillen bespreken

Kortom ik ben je uitlaatklep. Ondertussen probeer ik zo goed mogelijk jou van handvaten te voorzien om de negatieve spiraal die dreigt te ontstaan te doorbreken. Ik doe dat o.a. door

 • vragen te stellen
 • tips te geven
 • te delen vanuit mijn eigen ervaringen
 • me in te lezen in de cultuur van jouw nieuw thuisland
 • te proberen jouw vertrouwenspersoon te zijn

Je krijgt exclusieve persoonlijke aandacht gedurende het hele traject.

 

Dit traject is ook geschikt voor digitale nomaden die vastlopen in hun nieuwe levensstijl, omdat het niet zo succesvol is als ze dachten of omdat het constant reizen zijn tol vergt in je sociale leven.

Ben jij digitale nomade en heb je moeite met het (continue) aanpassen aan je nieuwe levensstijl, ook dan is dit een uitermate geschikt traject voor jou!


Wat koop je in beide coachingstrajecten?

Je bepaald zelf wat je koopt.

Voor een traject geldt dat we maximaal 4 weken contact hebben op de manier van jouw keuze. We kunnen chatten of videobellen of een combinatie van deze twee. Met deze laatste optie bespaar je veel geld en je hebt meer mogelijkheden om met mij in contact te komen en ook vaker.

Ik beantwoord je chat berichten zo snel als ik kan, en de videogesprekken plannen we in als je dat prettig vindt.

In het bestelformulier geef je de contactgegevens op (WhatsApp, Signal of Telegram) en dan neem ik contact met je op nadat ik de betaling ontvangen en verwerkt heb.

Wil je langer dan 4 weken contact dan koop je meerdere keren het traject.


Voel jij je niet lekker na je emigratie? Dan kan dit boek je wellicht helpen om je draai weer te vinden.

* op alle producten zijn mijn ToS en Privacy Voorwaarden van Toepassing. deze vind je hier
Alle aankopen zijn definitief, als jij besluit het contact te verbreken of het traject niet voort te zetten om welke reden dan ook, is er geen recht op restitutie.
Ik ben geen jurist, belastingdeskundige of visumdienst, maar Emigratie Coach. daarbij heb ik een (kennis)netwerk waarbinnen ik voor jou vragen kan stellen zonder extra kosten of waarbinnen ik jou kan doorverwijzenn

Advertenties

error: Sorry!