Emigreren

Hoe veilig is emigreren?

We zijn momenteel erg begaan met onze veiligheid. Blijkbaar hebben we zo erg een comfortzone gecreëerd en hebben we zo erg geleerd dat alles buiten die comfortzone potentieel gevaarlijk kan zijn dat we als eerste altijd denken aan onze veiligheid.

Hoe veilig Emigratie is is dan ook 1 van de meest gestelde vragen op het internet en in de gesprekken die ik heb met cliënten. Maar het meest bijzondere is wel dat eigenlijk iedereen denkt aan criminaliteit, misdaad en soms ook gezondheid. Maar niemand heeft het over al die andere aspecten van veiligheid als je naar een ander land verhuisd.

En geloof me criminaliteit en misdaad is niet het enigste veiligheidsaspect wat er speelt als je uit het “veilige” Nederland de grens overtrekt. Er zijn veel meer aspecten waar je rekening mee moet houden als je je afvraagt of Emigratie wel een veilige keuze of optie is en hoe veilig je bent na je verhuizing naar het buitenland

In het Info-blad “Veiligheid, hoe beoordeel ik of een land veilig is” ga ik in op criminaliteitscijfers en misdaadcijfers maar ook op al die andere aspecten van veiligheid en onveiligheid bij verhuizing naar het buitenland. Die aspecten die veel mensen over het hoofd zien als ze emigratieplannen hebben.

 

 

Na betaling ontvang je via email een download link voor een kleurrijk en informatief info blad. Je kunt dan direct verder lezen, inclusief een lijst met webadressen.

De info bladen op de website Leaving Holland werken als een soort Paywall. Veel websites gebruiken een paywall om mensen te laten betalen voor meer uitgebreide specialistische informatie. Vaak door middel van een abonnement. Op Leaving Holland is het slechts een eenmalig bijdrage en geen abonnement.

 

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.

error: Sorry!