digitale nomade worden, hoe wordt ik digitale nomade, reizen en werken, online geld verdienen
Digitale Nomade

Digitale Nomaden, de Feiten en Fabels

Kom op, doe niet zo flauw, dat kun je toch wel even gratis doen? Jij hebt alles in het leven wat je je maar kunt wensen, waarom moet ik betalen voor die informatie?ADVERTISEMENT

Als ik een euro kreeg voor elke keer dat ik die opmerking in mijn mailbox of chat aantref, had ik een leuke bijverdienste. Het leven van een digitale nomade is in de ogen van sommige mensen 1 paradijselijk bestaan waarin geen rekeningen voorkomen en geld geen rol mag spelen.

ask a question about living abroad, countries, life changes

Maar niets is minder waar, ik bespreeek de fabels en geef je de feiten over het leven als digitale nomade

In mijn podcast/vlog praat ik over de feiten en fabels over het leven van digitale nomaden. Fabels die mede door de early adaptors van deze levensstijl in leven zijn geroepen en waar menig nomade nu mee worstelt. Beeldvorming die niet correct is. Maar ook gewoon domme onkunde van mensen die aannemen dat ze het wel begrijpen.

Het leven in Nederland is zo gestructureerd dat het moeilijk is om een beeld te vormen bij het leven als vrijbuiter die zonder enige bindng met Nederland over de wereld zwerft en daar mee weg komt. Het denkpatroon van “huisje, boompje, beestje” en een baan van 9-5 om in alle kosten te voorzien, de veilige omarming van alle sociale verplichtingen maken dat weinig mensen een realisticsch beeld hebben bij een leven vol reizen en werken.

Luister naar de podcast en stel je vragen in de reactie mogelijkheden hier op het blog, of op YouTUbe, ik beantwoord ze zo snel mogelijk.

https://youtu.be/D1AOa4garDo

Heb jij het verlangen om digitale nomade te worden, kijk dan eens rond op deze website, er is genoeg informatie om je op weg te helpen.

Heb jij behoefte aan prive tijd met mij? Klik dan hier, je kunt al je vragen stellen over het het leven als digitale nomade.

reistips, rome, openbaar vervoer, prijsen, toerisme, zwervers, straatvuil, water

En heb je totaal geen beeld bij wat jij zou kunnen doen terwijl je onderweg bent? Koop dan mijn boek met 40 +1 manieren om online geld te verdienen.

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Haar eerste land was de Filipijnen. Ze woonde er ruim 3 jaar. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren. Momenteel woont ze in de woestijn van Baja California Sur in Mexico

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.