Reisfoto's

Foto’s kijken: Punta Allen, Quintana Roo, Mexico

Als je al jaren reist maak je heel veel vakantie foto’s. Een tijd lang heb ik dat gedaan als semi professional, en verkocht ik foto’s op het internet. Onderdeel van mijn inkomen als digitale nomade. Inmiddels ben ik daar mee gestopt. Met het verkopen dan. Foto’s maak ik nog steeds, elke dag.

En op deze website wil ik jullie laten meekijken. Zo kun je vakantie’s plannen, of gewoon genieten van prachte locaties en leuke plekken op de wereld, of van kleurrijke onderwerpen en bijzondere mensen.

Vandaag de tocht naar Punta Allen, een dorpje aan zee, voorbij Tulum aan het einde van het schiereiland.

 

 

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.