Reisfoto's,  Vakantiegangers

Foto’s kijken: Punta Allen, Quintana Roo, Mexico

Als je al jaren reist maak je heel veel vakantie foto’s. Een tijd lang heb ik dat gedaan als semi professional, en verkocht ik foto’s op het internet. Onderdeel van mijn inkomen als digitale nomade. Inmiddels ben ik daar mee gestopt. Met het verkopen dan. Foto’s maak ik nog steeds, elke dag.

En op deze website wil ik jullie laten meekijken. Zo kun je vakantie’s plannen, of gewoon genieten van prachte locaties en leuke plekken op de wereld, of van kleurrijke onderwerpen en bijzondere mensen.

Vandaag de tocht naar Punta Allen, in de Mexicaanse Staat Quintana Roo, een slaperig dorpje aan zee, voorbij Tulum aan het einde van het schiereiland. Je rijdt er naar toe over een smalle landtong dwars door een natuurgebied.

Als je op de foto’s klikt vergroten ze uit.

Wil je het dorp bekijken op mijn Youtube kanaal? Klik dan hier

Wil je de motorrit er naar toe zien, over de tandtong? Klik dan hier

Het idyllische kerkje van binnen bekijken met het prachtige uitzicht over zee? Dat doe je in deze video (klik)

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.

error: Sorry!