leona vicario, motorrit, mexico BMW G310gs, motorrijden mexico, buitenland, Filipijnen
Motorrijden

MotorTocht naar Leona Vicario in Quintana Roo

Mijn eerste rit buiten de stad, buiten de vertrouwde tussen Playa del Carmen en Cancun. Ik rij vandaag naar Leona Vicario, een slaperig dorpje 45 minuten buiten Cancun richting Merida. ADVERTISEMENT

Leona Vicario, Quintana Roo, motortocht, BMW G 310gs, motorrijden, Mexico,

In Leona Vicario woonden in 2010 6500plus getelde mensen. En ik betwijfel of er sindsdien mensen zijn bijgekomen. het dorp ligt duttend in de middagzon, verstoord door zwaar verkeer wat door de hoofdstraat dendert. Het is vernoemd naar de vrouw van Andres Quintana Roo een onafhankelijkheid persoon die mede grondlegger was van de Staat waar ik woon.

We rijden over de Yucatan Peninsula, mijn zoon en ik en besluiten niet over de tolweg te gaan, maar de “oude” weg te nemen richting Merida. Het is een leuke rit, er is niet veel te zien maar de bermen bloeien prachtig. Het dorp is een leuke verrassing met een prachtig kleurrijke kerkhof in het midden.

Via de Route de Cenotes die in dit dorp eindigt (of begint) rijden we in de volgende video’s door naar Puerto Morellos en terug naar Cancun.

Reis jij met mij mee door Mexico?

Je kunt deelnemen aan deze prachtige reis door een (gratis) abonnement te nemen op het YouTube kanaal en als je dan op het belletje klikt krijg je op YouTube een teken dat er een nieuwe video is. (ga naar:  Leaving Holland Channel)

Je kunt ons steunen, door onze posts te delen op jouw sociale media met jouw achterban, maar ook door geld over te maken zodat ons materiaal zoals cameras en laptops up to date blijven. Klik op de afbeelding om via Paypal een donatie te doen, ik ben je eeuwig dankbaar!

donatie Leaving Holland Website
Wil je liever geen Paypal gebruiken? Gebruik deze link

Playacar COVID-19

Reis jij met mij mee door Mexico?

Je kunt deelnemen aan mijn prachtige reis door een (gratis) abonnement te nemen op het YouTube kanaal en als je dan op het belletje klikt krijg je op YouTube een teken dat er een nieuwe video is. (ga naar:  Leaving Holland Channel)

Een tijd geleden heb ik Facebook verruilt voor Ko-Fi, ik heb daar een profiel waar ik regelmatig (als in bijna dagelijks) foto’s en een dagverslag plaats. Je hoeft geen account te hebben om me daar te volgen. Ik hoop dat ik je daar zie? (ga naar : )

Je kunt ons steunen, door onze posts te delen op jouw sociale media met jouw achterban, maar ook door geld over te maken zodat ons materiaal zoals cameras en laptops up to date blijven. Klik op de afbeelding om via Paypal een donatie te doen, ik ben je eeuwig dankbaar!

donatie Leaving Holland Website

Geen zin in Paypal? Gebruik dan deze link

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.