Reisfoto's

Reisfoto’s, Kerkkoepels in Mexico

Ik heb altijd een fascinatie gehad voor zichtlijnen en architectuur als fotograaf. En 1 van de dingen die daarbij horen voor mij zijn koepels in kerken, zogenaamde dome’s. In Nederland, en later ook in de Filipijnen zijn er niet heel veel. In Mexico des te meer.

 

Op mijn rondreis door Mexico trokken de kerken mij, zeker na 2 jaar Cancun en Playa del Carmen, waar de Spaande geschiedenis en de daarbij behorende kerkenbouw zo goed als afwezig is. Dus zodra ik in de buurt kwam van dit culturele erfgoed werd ik erdoor aangetrokken als een bij tot een bloem.

Ik heb voor jou de mooiste 12 geselecteerd. Vanuit verschillende perspectieve genomen, en in verschillende kerken in steden en dorpen in Mexico. Vooral Puebla, de stad met de meeste kerken en kathedralen was geweldig om in rond te zwerven.

Als je op de foto klikt vergroot de afbeelding. en kun je beter de details bekijken.

Wist je dat je ook reisfoto’s kunt kopen? Ga naar de webshop en kijk eens rond.

 

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.

error: Sorry!