Reisfoto's

Reisfoto’s, zomaar wat straatbeelden uit Mexico

We kennen allemaal het Mexico van de reisgidsen. Maar dat is niet een heel erg realistisch beeld van Mexico. Zo denken veel mensen dat in Mexico altijd de zon schijnt en het altijd warm is. En dat is niet zo, er zijn hier ook heel koude plekken bijvoorbeeld waar het vriest en sneeuwt.

En de steden zijn niet allemaal kleurrijk en schattig. Hoewel Mexico zijn cultureel erfgoed over het algemeen goed bewaard en er prachtige Pueblos Magico’s zijn, is er heel veel saaie betonbouw in Mexico. Vooral in de armere gebieden. En supermoderne architectuur in de grote steden. (Bekijk ook: Pueblos Magicos in Mexico)

Vandaag in “reisfoto’s” laat ik wat beelden zien van minder bekende steden en dorpen. Van het platteland., of weg van het toeristengebied. Foto’s van het Mexico zoals ik het tegenkwam op. mijn motortocht van Cancun naar La Paz. 9000km dwars door het hart van Mexico.

Ik wens je veel kijkplezier!

O ja, als je op een foto klikt vergroot hij.

 

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.

error: Sorry!