Cancun, Mexico, supermarkten, boodschappen doen, chedraui, soriana, Walmart, goedkope boodschappen, mega supermarkten
Vakantiegangers,  Wonen in Mexico

Supermarkten in Mexico, ga je mee shoppen?

Ik vind de supermarkten in Mexico ronduit geweldig. Ze verkopen er alles. Van autobanden tot beddegoed en van potten en pannen tot boter.
En in heel veel supermarkten kun je zelfs eten. Vers gemaakte producten, lekker goedkoop, met ingedienten uit de winkel. Denk aan een bord verse pasta, of sushi, een snelle taco, of gewoon ‘wat de pot schaft’ in het winkelrestaurant.ADVERTISEMENT

Het lukt me dus niet om ‘even’ boodschappen te doen, want ik heb enorme keuzestress. na drie jaar op het platteland in de Filipijnen gewoond te hebben waar ik amper spullen kon koen en uren op zoek was naar een tandenborstel of een pak sinasappelsap, heb ik nu zoveel keuze dat ik van gekkigheid neit weet wat ik moet kopen. Een omgekeerde cultuurschok zeg maar.

Hezelfde heb ik met kleding. Ik heb bijna 3 jaar lang tweedehands kleding gekocht in Filipijnse Ukay Ukay, en nu heb ik zo’n ruime keuze en ook nog op de vrouwenafdeling. Leuke printjes en allerlei modellen. Voor het eerst wilde ik dat ik rijk was, en met koffers vol over de wereld kan slepen. Maar ja, dat is niet echt handig in mijn geval, het moet toch altijd weer in die 55 liter passen, samen met alle technische troep.
Maar ik zweer je, ik ben in staat om mijn bluetooth speaker weg te doen voor nog een leuke korte broek en een shirtje. Ik heb zo lang in kleding gelopen die ik maar zozo vond.

Heerlijk die winkels. Dus ik dacht ik maak een filmpje in de supermarkt waar ik nu mijn dagelijkse boodschappen doe.
Kijk je mee?

 

Alle informatie op deze website is gratis

je kunt hier je waardering tonen door een donatie te geven voor de website kosten
donatie Leaving Holland Website

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.