Emigreren

Emigreren en een nieuw leven starten

Dromen van een nieuwe start in het buitenland is uitdagend en zinnenprikkelend. De mogelijkheden lijken eindeloos en iedereen heeft zo zijn eigen reden om hierover te dromen.

Leaving Holland Website biedt hulp. De website schrijft over 2 bijzondere manieren van emigratie

De artikelen zijn per onderwerp gecategoriseerd en geschreven vanuit persoonlijke ervaring. Zo kun je bijvoorbeeld alles lezen over wonen en werken in de Filipijnen of in Mexico. Over landen waar je echt overnieuw kunt beginnen en kunt zijn wie je wilt zijn. Maar ook Spanje en Italië komen aan bod. En in de toekomst volgen meer landen.

Ieder mens die nadenkt over emigratie doet dit vanuit dezelfde bron: Onvrede

Je niet helemaal happy voelen met je huidige leven, je dromen willen najagen om je leven aanzienlijk te verbeteren, dat zijn redenen om te emigreren.
Misschien is je werk niet wat je wilde voor jezelf of frustreren je sociale contacten en verplichtingen je mateloos. Misschien zit je in schulden en wens je een nieuw begin en een einde aan de eindeloze rekeningen stroom.

Onvrede over wet en regelgeving, het speelt allemaal een rol in de wens om te ontsnappen, om een tweede kans te hebben en om overnieuw te beginnen.

De tweede vraag die naar boven komt is: Wat is het beste land om naar toe te emigreren?

Er zijn mensen die terugkomen van vakantie met een emigratiedroom. Dat kan, je vakantieland kan zo goed bevallen zijn en je zo aanspreken dat je daar wilt gaan wonen. OF zo’n momentopname van 1x per jaar een weekje of 3 nu echt een goede basis is voor emigratieplannen dat ligt helemaal aan je instelling en voorbereidingen.

In die voorbereidingen moet je rekening houden met

  • je huidige levensstijl
  • je huidige budget
  • je wensen voor je toekomstige leven
  • je toekomstige budget

Ook met de voorbereidingen kan Leaving Holland Website je helpen.

Bijvoorbeeld:

  • Sparen voor je emigratie
  • Aflossen van schulden
  • Producten doe jou helpen om van je emigratie een succesverhaal te maken

toerisme mexico covid19

Heb jij wel eens gedacht over het maken van een emigratie profiel?

Eén van de producten die deze website jou biedt is het werkboek om een emigratie profiel te maken. In een paar slimme stappen krijg je overzicht in je huidige en toekomstige financiën afgestemd op je dromen en wensen voor je nieuwe leven.

En het boekje helpt je met het maken van de juiste keuze als het gaat om je nieuwe thuisland, je budget en levensstijl. Al je wensen en dromen kunnen uitkomen als je het goede land hebt gekozen om dit re realiseren.

Vrienden en familie reageren niet altijd zonder emotie op je plannen om naar het buitenland te verhuizen

Emigratieplannen kunnen enorme emotionele reacties teweegbrengen bij familie en vrienden. En die worstelen dan door jouw voorbereidingen met hun eigen proces: jou loslaten en dan ook nog supportive zijn over jouw plannen terwijl zij wellicht heel andere ideeën hebben over wat goed voor jou is en wat niet.

Ook hierin kan Leaving Holland helpen.

Want juist in die tijd dat je een persoon naast je hebt die onpartijdig en heel enthousiast in jouw plannen kan delen, merkt je dat de emotionele band met familie en vrienden juist dat contact in de weg staat.

Als enthousiast reizende nomade en regelmatige vestiger in nieuwe landen ken ik jouw dromen en verlangens maar al te goed. En ik praat graag met je over jouw ideeën en de realisatie van je emigratie.

Ik ben er voor jou. Als je vragen hebt over emigratie kun je hier op de website lezen, maar je kunt ook met mij mailen, chatten of videobellen. De enige emotionele binding die ik met jou heb is dat ik dezelfde droom koester(de) en ook opnieuw wilde beginnen en een tweede kans wilde in het leven. En vanuit dat verlangen en dat enthousiasme kan ik met je praten over mijn ervaringen en jouw dromen helpen waarmaken, Net als dat mijn dromen realiteit werden.

Ik kijk er naar uit om met je te praten.

Emigratieplannen? Koop de Handleiding voor Emigratie

Ben jij dankbaar voor de gratis informatie?

Toon hier je dankbaarheid voor de informatie die ik gratis op mijn website publiceer zodat jouw vragen beantwoord worden.

Op al mijn dienstverlening en producten zijn mijn | My ToS and privacy policy van toepassing

 

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.