Filipijnen

Ik date een Filipijnse Ladyboy

Ladyboys zijn in de Filipijnen redelijk normaal in het straatbeeld. Ze worden gezien als het “derde geslacht”. En zijn erg goed geïntegreerd in het straatbeeld en dagelijks leven.

Daar waar in het Westen naar Ladyboys gekeken wordt als Queer, of als Travestiet of als transgender is dat in de Filipijnen niet het geval. En hoewel de titel “ladyboys” op het internet zwaar geassocieerd wordt met prostitutie is dat in de Filipijnen ook lang niet altijd het geval. En je bent ze wellicht vaker tegengekomen tijdens je verblijf in de Filipijnen dan je vermoed. Omdat ze zo perfect opgaan in het straatbeeld en bedrijfsleven.

Maar hoe herken je een Ladyboy en hoe ga je om met een Ladyboy als je gaat daten in de Filipijnen? En wat kun je verwachten als je en ladyboy date in de Filipijnen als het gaat om cultuur, acceptatie en familie banden? Hoe zijn ladyboys cultureel ingebed in de maatschappij en welke vooroordelen loop je tegenaan?
Ik leg het allemaal uit in het onderstaande infoblad.

Na betaling ontvang je via email een download link voor een kleurrijk en informatief info blad. Je kunt dan direct verder lezen.

De info bladen op de website Leaving Holland werken als een soort Paywall. Veel websites gebruiken een paywall om mensen te laten betalen voor meer uitgebreide specialistische informatie. Vaak door middel van een abonnement. Op Leaving Holland is het slechts een eenmalig bijdrage en geen abonnement.

 

 

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.

error: Sorry!