Reisfoto's,  Wonen in Mexico

Muurschilderingen in Mexico: Cancun

Volgens mij heb ik al eerder een post geschreven over de muurschilderingen in Mexico en Riviera Maya. Maar die post staat denk ik op Floating Coconut, mijn andere website. Maar ja, ik ben dan ook grote fan van deze kunstvorm. Elke straat die ik insla in Cancun heeft wel een kleurrijke verrassing voor me. (lees: Awesome Murals in Cancun, street-artADVERTISEMENT

Ik wandel veel, en ik geniet elke keer weer van de verhalen die van de muren afspatten. En soms kun je dat verhaal zelf verzinnen of is er geen verhaal en is het gewoon mooi.

En of je ze nu van een afstand bekijkt of van dichtbij, ze blijven mooi, zelfs als je al jaren oud zijn en wat afbladderen.

Ik heb een foto galerij voor je klaarstaan op dit blog, als je op de foto klikt vergroot hij en kun je genieten van alle kleuren en details.

Terwijl jij dat doet, ga ik verder op zoek naar mooie verhalen op de muren van Mexico.

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.