Reisfoto's,  Wonen in Mexico

Muurschilderingen in Mexico: Cancun

Volgens mij heb ik al eerder een post geschreven over de muurschilderingen in Mexico en Riviera Maya. Maar die post staat denk ik op Floating Coconut, mijn andere website. Maar ja, ik ben dan ook grote fan van deze kunstvorm. Elke straat die ik insla in Cancun heeft wel een kleurrijke verrassing voor me. (lees: Awesome Murals in Cancun, street-art

Ik wandel veel, en ik geniet elke keer weer van de verhalen die van de muren afspatten. En soms kun je dat verhaal zelf verzinnen of is er geen verhaal en is het gewoon mooi.

En of je ze nu van een afstand bekijkt of van dichtbij, ze blijven mooi, zelfs als je al jaren oud zijn en wat afbladderen.

Ik heb een foto galerij voor je klaarstaan op dit blog, als je op de foto klikt vergroot hij en kun je genieten van alle kleuren en details.

Terwijl jij dat doet, ga ik verder op zoek naar mooie verhalen op de muren van Mexico.

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.