Reisfoto's

Reisfoto’s, Campeche in Mexico

Campeche was denk ik wel tot nog toe de meest fotogenieke stad die ik bezocht in Mexico. Wat een geweldige sfeer en wat een leuke straatjes en mooie gebouwen. Al die kleur, de straatcultuur van cafeetjes en de prachtige kerk bij het parkje.

Campeche is de derde stad waar ik slaap op mijn reis door Mexico, van Cancun naar La Paz. Ik reis op de motor en ga van dorp naar dorp, dus niet over de snelweg of de tolweg als dat enigszins mogelijk is. #FromPuebloToPueblo.

5500Km dwars door het hart van Mexico over wegen waar mijn weinig buitenlandse toeristen komen. Slapen die ik voornamelijk in de steden die ik op die reis doorkom, simpelweg omdat in de dorpen geen of nauwelijks hotels zijn.

Campeche was dus 1 van die steden. Ik sliep in Hotel del Paseo, midden in het oude centrum van Campeche en ik had een geweldige tijd. Ondanks de zware regen en onweersbuien aan het einde van elke dag.

Ik heb voor jou een selectie gemaakt van de 9 mooiste foto’s die ik maakte in het historische stadscentrum

Als je op een foto klikt vergroot hij. Als je een foto wilt kopen, dat kan, je krijgt dan de originele foto op formaat 4032 x 3024, kosten per foto 20 euro, je ontvangt van mij een betaal link via PayPal of bankoverschrijving. (foto kopen? Het contactformulier vind je onderaan  deze pagina: vermeld wel even om welke foto het gaat) 

 

Reis jij met mij mee door Mexico?

Je kunt deelnemen aan mijn prachtige reis door een (gratis) abonnement te nemen op het YouTube kanaal en als je dan op het belletje klikt krijg je op YouTube een teken dat er een nieuwe video is. (ga naar:  Leaving Holland Channel)

Een tijd geleden heb ik Facebook verruilt voor Ko-Fi, ik heb daar een profiel waar ik regelmatig (als in bijna dagelijks) foto’s en een dagverslag plaats. Je hoeft geen account te hebben om me daar te volgen. Ik hoop dat ik je daar zie? (ga naar : mijn blogs op Ko-Fi)

Je kunt ons steunen, door onze posts te delen op jouw sociale media met jouw achterban, maar ook door geld over te maken zodat ons materiaal zoals cameras en laptops up to date blijven. Klik op de afbeelding om via Paypal een donatie te doen, ik ben je eeuwig dankbaar!

donatie Leaving Holland Website
Geen zin in Paypal? Gebruik dan deze link

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.