Reisfoto's

Reisfoto’s, Campeche in Mexico

Campeche was denk ik wel tot nog toe de meest fotogenieke stad die ik bezocht in Mexico. Wat een geweldige sfeer en wat een leuke straatjes en mooie gebouwen. Al die kleur, de straatcultuur van cafeetjes en de prachtige kerk bij het parkje.

Campeche is de derde stad waar ik slaap op mijn reis door Mexico, van Cancun naar La Paz. Ik reis op de motor en ga van dorp naar dorp, dus niet over de snelweg of de tolweg als dat enigszins mogelijk is. #FromPuebloToPueblo.

5500Km dwars door het hart van Mexico over wegen waar mijn weinig buitenlandse toeristen komen. Slapen die ik voornamelijk in de steden die ik op die reis doorkom, simpelweg omdat in de dorpen geen of nauwelijks hotels zijn.

Campeche was dus 1 van die steden. Ik sliep in Hotel del Paseo, midden in het oude centrum van Campeche en ik had een geweldige tijd. Ondanks de zware regen en onweersbuien aan het einde van elke dag.

Ik heb voor jou een selectie gemaakt van de 9 mooiste foto’s die ik maakte in het historische stadscentrum

Als je op een foto klikt vergroot hij. Als je een foto wilt kopen, dat kan, je krijgt dan de originele foto op formaat 4032 x 3024, kosten per foto 20 euro, je ontvangt van mij een betaal link via PayPal of bankoverschrijving. (foto kopen? Het contactformulier vind je onderaan deze pagina: vermeld wel even om welke foto het gaat)

 

 

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.

error: Sorry!