Digitale Nomade,  Emigreren

Veertig plus 1 manieren om online geld te verdienen

Dromen van een leven van reizen en werken, dromen van extra inkomen. Iedereen heeft zo zijn redenen om meer geld te verdienen zodat je je leven positief kunt beinvloeden. Weg uit de sleur, uit de schulden of van de werkvloer en voor jezelf beginnen.ADVERTISEMENT

Mensen zoeken naar snelle en makkelijke mogelijkheden om rijk te worden. Want geld is belangrijk in deze wereld, zonder geld ben je nergens en kom je nergens. Toch is geld niet het allerbelangrijkste. We weten het allemaal wel, dat geluk en tevredenheid, gezondheid en vriendschappen meer waarde hebben dan geld. Maar elke maand is er toch wel een keer een verlangen om meer over te houden na aftrek van alle kosten.

In het boek “Zo kun je werken en reizen, 40 + 1 manieren om Online Geld te verdienen” geef ik je de ideëen, de handreiking en tips om morgen al te beginnen met rijker worden.

Sipalay Sugar beach

Snel en makkelijk rijk worden is geen optie

Iedereen werkt voor zijn geld. En mensen die je vertellen dat zij wel de sleutel hebben tot geld verdienen zonder inspanning of investering verdienen geld aan jou. Zo simpel is het. Het gouden ei wat zij aanprijzen is vaak hun eigen product en dat vertellen ze er niet bij. Zelfs als je het winnende staatslot weet te bemachtigen heb je er iets voor gedaan, al is het maar online een staaatslot gekocht.

Iedereen, zelfs mensen die rentenieren hebben ooit gewerkt, zij plukken van die inspanning de vruchten.

En zo is het ook met geld verdienen online, je doet er iets voor. Maar wat je doet, is jouw keuze. EN daarmee heb je de vrijheid iets te gaan doen wat jij leuk vindt of waa rje goed in bent. De 40 ideeën in dit boek wijzen je de weg. Wellicht ontdek jij in je eigen verlangen wel idee nummer 41. Dat hoor ik dan graag in de reacties.

online geld verdienen, how to, manieren, online werk, bijverdiensten, meer inkomsten, reizen en werken, digitale nomade, ik zoek werk

Meer hulp nodig?

Heb jij meer hulp nodig bij de vooruitgang waar ik in mijn boek over praat? Dat kan, boek dan je prive tijd met mij om van gedachten te wisselen. In Nederland heb ik menig Freelancer op weg geholpen naar meer inzicht en succes. Wellicht kan ik dat ook voor jou doen.

Maar als je mijn boek “Zo kun je werken en reizen” koopt heb je al heel veel handreikingen om een start te maken met een nieuw leven, een nieuwe stroom van inkomsten en meer zelfstandigheid.

Koop “Zo kun je Werken en reizen, 40 + 1 Manieren om online geld te verdienen” nu met 10 euro korting!

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Haar eerste land was de Filipijnen. Ze woonde er ruim 3 jaar. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren. Momenteel woont ze in de woestijn van Baja California Sur in Mexico

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.