Hoe verdien ik online geld?

Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de manier waarop ik betaal voor mijn leveensstijl, ze denken ook dat het heel duur is om te leven zoals ik leef. Maar niets is minder waar. Het is veel goedkoper juist.

Als digitale nomade heb ik diverse bronnen van inkomsten. Eén van die inkomsten bronnen is mijn Advies gedeelte waarin ik mensen adviseer die willen emigreren, digitale nomade willen worden.

Verder heb ik een aantal boeken over Emigratie geschreven en over vluchten voor schulden, infobladen gemaakt met diverse onderwerpen en handleidingen.

En een paar algemene boeken waaronder 1 boek waarin ik uitleg hoe je op 40 plus 1 verschillende manieren online geld kunt verdienen.


EMIGRATIE ADVIES

Betalen doe je veilig en snel met Ideal, creditcard, Bitcoin, via PayPal of d.m.v. bankoverschrijving.

E-BOEKEN rondom EMIGRATIE

Elk boek bevat tips, advies en een handige referentielijst met webadressen voor mensen die willen emigreren.

Emigreren met Schulden

Vanuit mijn eigen ervaring adviseer ik mensen die willen vluchten voor schulden of willen emigreren met schulden in Nederland.

Overige boeken

Je Verblijfsvergunning voor Mexico zelf regelen

Vanaf de Ambassade in Nederland t/m je eerste verlenging in Mexico, zelf doen, zonder tussenkomst van een dure immigratie-advocaat.

Wonen in Mexico, een handleiding voor het leven in Mexico

Koop de serie per boek, of alle boeken samengevoegd in de complete handleiding en bespaar geld.

Info bladen

De infobladen gebruik ik als een soort van paywal. Als je over een bepaald onderwerp meer wilt weten, koop je na het lezen van een korte impressie over het onderwerp een infoblad voor 2 euro en dan krijg je uitgebreide informatie en een lijst met webadressen. Veel websites hebben een abonnementsstructuur, maar ik heb het op deze manier opgelost. De reden dat ik dit doe is omdat de onderwerpen complex zijn en het tijd kost om alle informatie bije elkaar te zoeken, door het infoblad voor 2 euro aan te schaffen lever je een kleinde bijdrage in de tijd en moeite die ik heb gedaan.

Persoonlijke (Digitale) Ontmoetingen

 

Op al mijn producten zijn mijn algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing, deze vind je hier.

 

 


 

Advertenties

 

error: Sorry!