Emigreren,  Wonen in Mexico

Ik ga naar Mexico

Op een dag weet je het! Je gaat naar Mexico. En niet zomaar op vakantie, maar voor het eggie. Je gaat emigreren naar Mexico.

Je bent er nog nooit geweest maar het lijkt je tof om de rest van je leven in het land van Margarita’s, Tequila en taco’s te wonen. En nooit meer geconfronteerd te hoeven worden met zaken als de Coronapas en andere ongein.

Je wilt gaan wonen in het land van de fiesta’s, de leuke kleurrijke vlaggetjes, de tacos en tequila, het land van prachtige stranden en betoverende Pueblos Magico.

Weg van de torenhoge energiekosten, de eindeloze vluchtelingen-stroon, de schaarste op de huizenmarkt…..de Europese Unie…..wat je reden ook is: je bent hier op deze website aan het goede adres.

Je vind hier artikelen over wonen in Mexico, over de visumaanvraag, en hoe je Nederland goed afsluit. Je vind hier antwoord op al je vragen over je nieuwe toekomst in het prachtige diverse Mexico.

En staat om wat voor reden dan ook, het antwoord op jouw vraag niet op de website, dan kun je met mij praten over het leven in het land van de Dia de Los Muertos, de vrolijke mariachi, de betoverende Pueblos Magicos en de prachtige stranden.

De website Leaving Holland heeft zich gespecialiseerd in advies voor mensen die naar Mexico willen verhuizen.

Voor

 • zelfstandig ondernemers,
 • backpackers,
 • digitale nomaden,
 • gepensioneerden,
 • gezinnen met kinderen,
 • echtparen,
 • alleengaanden,
 • en ieder ander mens die droomt van opnieuw beginnen.

Hoe vind je al die informatie over wonen in Mexico?

 1. Je reis begint op de pagina “verhuizen naar Mexico” (klik). Daar vind je gesorteerd op onderwerp artikelen over het dagelijks leven, veiligheid en de mooiste steden om te gaan wonen in Mexico.
 2. Je kunt de zoekfunctie gebruiken in de menubalk en zoeken op woorden en onderwerpen, en die zoekmogelijkheid vind je ook in de zijbalk, net boven de advertenties en het blok Thank You
 3. Zoek je informatie over de aanvraag van een visum of tijdelijke verblijfsvergunning voor Mexico? Dan ga je naar deze pagina: Emigreren naar Mexico (klik), daar vind je alle informatie over de regels en toelatingseisen voor een tijdelijke en permanente verblijfsvergunning voor Mexico. De uitleg over de verschillende soorten visa’s en welke vorm van verblijf het beste bij jou zou passen.

AANBIEDING voor iedereen die naar Mexico wil verhuizen!

En kom je er dan nog niet uit en heb je behoefte aan meer duidelijkheid, dan kun je een gesprek met mij inboeken en beantwoord ik de rest van je vragen.

 

Weet je het nog niet zeker en wil je gewoon even foto’s kijken? Dan is dit misschien een leuke link voor jou om op te klikken De mooiste Reisfoto’s (klik)

 

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.

error: Sorry!