Reisfoto's

Reisfoto’s, de minder bekende stranden van Mexico

De gemiddelde Nederlander die naar Mexico vertrekt eindigt al snel in het overbekende Cancun, en dan is Cancun een breed begrip, want hoewel je allemaal in de staat Quintana Roo op vakantie gaat, staan in veel reisgidsen ook hotels en stranden in bijvoorbeeld Tulum en Playa del Carmen onder het kopje Cancun.

Als je een vakantie boekt in Mexico vanuit Nederland is het aanbod wat eenzijdig. Dat komt natuurlijk door de beperkte vluchten en vakantiepakketten van aanbieders. De echte durfal boekt geen all-inclusive en gaat na aankomt in bijvoorbeeld Mexico City verde rmet een binnenlandse vlucht naar een minder bekende docht niet minder leuke vakantie bestemming. Binnenlandse vluchten zijn trouwens heel erg goedkoop in Mexico.

En wil je wat meer van het land zien en heb je meer tijd, dan kun je ook met de lange afstandsbus, of een auto huren natuurlijk.
Als je dat laatste gaat doen verwijs ik je graag door naar de website van MotoTravel waar je de prachtigste en heel veilige routes door Mexico kunt downloaden voor je navigatiesysteem.

Ik bezocht voor jou de wat minder bekende maar ook prachtige stranden buiten de Riviera Maya (zo wordt het vakantiegebied rondom Cancun ook wel genoemd) om. (lees ook: Beste tijd van het jaar voor vakantie in Riviera Maya)

Stranden waar je geen zeewier-problemen treft waar de Riviera Maya grote delen van het jaar mee worstelt. Stranden waar het eten betaalbaar en lekker is, waar het niet druk is en waar je heerlijk kunt zwemmen omdat de zeewatertemperatuur het hele jaar door uitstekend is.

Als je op een foto klikt vergoot hij uit. Veel kijkplezier.

Wist je dat je ook foto’s kunt kopen?

Bekijk de foto’s in de webshop en blijf het hele jaar in een vakantiestemming, surf nu naar tropische foto’s voor jouw bureaublad, woonkamer of als telefoonachtergrond

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.

error: Sorry!