Emigreren,  Filipijnen,  Italië,  Werken & Reizen,  Wonen in Mexico

Tips om Online Geld te verdienen

Online geld verdienen, een zakcentje of een vast inkomen wat je helpt je dromen te realiseren. Of die droom nu reizen en werken is, of gewoon gelukkig zijn in Nederland met een volle portemonee, dat maakt niet uit.

Sommige mensen zoeken een (bij)verdienste na hun emigratie, om in het buitenland een nieuwe bron van inkomsten aan te boren, anderen willen een aanvulling op hun pensioen. Weer anderen willen het leven als digitale nomade oppaken.

Het is mogelijk om online geld te verdienen. Is het makkelijk? Tja, dat hangt van je inzet en creativiteit af. Ik kan je uit ervaring vertellen dat snel en makkelijk rijk worden alleen lukt als je een winnend lot in de loterij koopt. Elke andere vorm van geld verdienen kost tijd, geduld en doorzettingsvermogen en soms zelfs een (kleine) financiele investering.

digitale nomade, werken en reizen, freelance, zzp online geld verdienen

Hoe herken je een Scam?

Snel en makkelijk geld verdienen online is iets waar veel mee geadverteerd wordt. Vaak word je lekker gemaakt met enorme bedragen en afbeeldingen van grote huizen, mooie autos en een helebooel lachende vrienden, lage tijdsbesteding en geen investeringskosten.

Kortom: het klinkt te mooi om waar te zijn. En helaas is dat ook zo.

Momenteel circuleert er op internet een spel, je speelt een spelletje met afbeeldingen van hondjes en verdien grof geld, zo beweren ze. De ervaring leert echter dat na vele uren advertenties kijken en heel veel apps gedownload te hebben, je blijft steken op 130 US$. Niet slecht denk je dan, dan laat ik dat toch uitbetalen?

Maar de uitbetalingsdrempel ligt op 200US$ dat vind je pas na lang zoeken in de betaal mogelijkheden, waarvoor je overigens alleen een PayPal account nodig hebt. Je verdient dus niks. Want volgens de gebruikers is het onmogelijk om bij die 200US$ te komen.

Je geld valt terug aan de uitvinders en organisatoren, als er al geld is, en jij hebt heel veel tijd verspilt en je gegevens vrijgegeven aan heel veel, vaak slecht uitgevoerde en beveiligde applicaties die je op je telefoon moest installeren.

Zo jammer dat mensen in dit soort dingen geloven.

In de Video vertel ik over nog een paar scams, die soms zo goed in elkaar zitten dat je het pas door hebt als het te laat is. En ik geef je tips hoe je wel geld kunt verdienen.

Hoe verdien je dan wel online geld?

Er zijn verschillende manieren om wel online geld te verdienen. Als hoofdinkomen of als bijverdienste. En heel veel kleine baantjes kunnen ook 1 groot inkomen verzorgen.

Ik heb er 40+1 verzameld in een makkelijk te lezen boek, waarin per idee kort wordt uitgelegd:

  • wat je nodig hebt,
  • wat het wellicht kost
  • en hoe je het aanpakt

Je begint met stap 1

Het aanschaffen van het boek!

 

 

 

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.

2 reacties

error: Sorry!