vluchten schulden buitenland

Vluchten voor Schulden

De website Leaving Holland wordt steeds vaker gevonden door mensen die een uitweg zoeken uit hun schulden. Vluchten voor schulden is dan het gezochte onderwerp, of een variant daarop. Dat komt waarschijnlijk omdat ik hier ooit schreef over mijn verhaal en mijn schulden, waar ik voor weggelopen ben

Met de huidige prijsstijgingen in Nederland hebben steeds meer mensen moeite de eindjes aan elkaar te knopen en het verlangen naar een goedkopere manier van leven groeit.

Je hoeft niet altijd schulden te hebben om “te vluchten voor schulden”. Je kunt ook weggaan uit Nederland om juist te voorkomen dat je in de betalingsproblemen raakt. Dan blijf je het voor zeg maar.

Iedereen die tot over zijn oren in de schulden zit of dreigt te raken, verzucht wel eens het verlangen om ervoor weg te lopen.
Dat deed ik ook, en net als jij zocht ik op het internet over de haalbaarheid van zo’n vlucht.

weg uit Nederland

Mijn verhaal?

Ik raakte op mijn 51-ste werkeloos, tijdens de recessie, mijn verse koophuis stond gigantisch onder water, mijn hypotheek bleek een woekerpolis en ik kon geen werk vinden.

Ik had altijd 32 uur gewerkt, en mijn uitkering bedroeg 70% van die 32 uur en ik kon de eindjes niet langer aan elkaar knopen.

Door mijn leeftijd en specialisatie kon ik geen ander werk vinden en ik dreigde dakloos te worden met een gigantische restschuld. En ik vond nergens gehoor of hulp. Tijd om het heft in eigen hand te nemen. Onzichtbaar te worden en uit te zoeken hoe en of ik dit allemaal kon oplossen.

Meer lezen over mijn vlucht voor schulden? Koop dan dit boek:

En in dit boek vertel ik jou hoe je kunt vluchten voor schuldeisers, hoe je verdwijnt van het internet, een nieuwe identiteit opbouwt en hoe wat de gevolgen (kunnen) zijn als je wegloopt uit Nederland. Al je vragen over vluchten voor schulden worden in dit boek beantwoord. Het staat boordevol praktijkverhalen en heeft een handige lijst met websites. 

 

Op deze website vind je een groeiende verzameling artikelen over de schuldenproblematiek en een nieuwe start

In mijn artikelen op de website sijpelt mijn ervaring altijd door, hoe het afliep, wat ik gedaan heb, hoe ik het gedaan heb, of ik het weer zou doen, wat de gevolgen waren. Van die ervaringen kun jij leren voor jouw situatie. Omdat iedere situatie uniek is en een 1 op 1 advies gewoon niet mogelijk is.

Heb jij behoefte om te onderzoeken of er echt een uitweg is door de afstand tussen jou en de schuldeisers te vergroten, klik dan hier 


De artikelen

vluchten schulden buitenland

Naar het buitenland vluchten voor schulden

Je leven kan zo makkelijk omslaan en van zalige zekerheden veranderen in een nachtmerrie van onzekerheden en oplopende schulden. Door ...
Lees verder........
naar welk land kan ik vluchten voor schulden

Vluchten voor schulden, waarheen?

Eén van de meest gestelde vragen is wel: vluchten voor schulden. En ik denk dat het een logisch gevoel is ...
Lees verder........
emigreren zonder geld

Emigreren zonder geld

Het is denk ik wel het punt waar ik met mijn emigratie advies het meest tegenaan loop: mensen die zonder ...
Lees verder........
vluchten voor je schulden

Vluchten voor schulden, kan dat?

Als het water je aan de lippen staat lijkt het de beste oplossing, vluchten voor je schulden. En ik krijg ...
Lees verder........
Aan het laden...

 


Advertenties