digitale nomade worden, hoe wordt ik digitale nomade, reizen en werken, online geld verdienen
Werken & Reizen

Digitale Nomaden, de Feiten en Fabels

Kom op, doe niet zo flauw, dat kun je toch wel even gratis doen? Jij hebt alles in het leven wat je je maar kunt wensen, waarom moet ik betalen voor die informatie?

Als ik een euro kreeg voor elke keer dat ik die opmerking in mijn mailbox of chat aantref, had ik een leuke bijverdienste. Het leven van een digitale nomade is in de ogen van sommige mensen 1 paradijselijk bestaan waarin geen rekeningen voorkomen en geld geen rol mag spelen.

ask a question about living abroad, countries, life changes

Maar niets is minder waar, ik bespreeek de fabels en geef je de feiten over het leven als digitale nomade

In mijn podcast/vlog praat ik over de feiten en fabels over het leven van digitale nomaden. Fabels die mede door de early adaptors van deze levensstijl in leven zijn geroepen en waar menig nomade nu mee worstelt. Beeldvorming die niet correct is. Maar ook gewoon domme onkunde van mensen die aannemen dat ze het wel begrijpen.

Het leven in Nederland is zo gestructureerd dat het moeilijk is om een beeld te vormen bij het leven als vrijbuiter die zonder enige bindng met Nederland over de wereld zwerft en daar mee weg komt. Het denkpatroon van “huisje, boompje, beestje” en een baan van 9-5 om in alle kosten te voorzien, de veilige omarming van alle sociale verplichtingen maken dat weinig mensen een realisticsch beeld hebben bij een leven vol reizen en werken.

Luister naar de podcast en stel je vragen in de reactie mogelijkheden hier op het blog, of op YouTUbe, ik beantwoord ze zo snel mogelijk.

Heb jij het verlangen om digitale nomade te worden, kijk dan eens rond op deze website, er is genoeg informatie om je op weg te helpen.

Heb jij behoefte aan prive tijd met mij?

reistips, rome, openbaar vervoer, prijsen, toerisme, zwervers, straatvuil, water

En heb je totaal geen beeld bij wat jij zou kunnen doen terwijl je onderweg bent? Koop dan mijn boek met 40 +1 manieren om online geld te verdienen.

Ben jij dankbaar voor de gratis informatie?

Toon hier je dankbaarheid voor de informatie die ik gratis op mijn website publiceer zodat jij dit kunt lezen.

Je kunt betalen met creditcard, paypal of via bankoverschrijving.

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.