Emigreren

Ik wil emigreren maar heb geen geld

Emigreren zonder geld, is dat mogelijk. Er wordt veel over opgezocht op het internet, en op Leaving Holland heb ik er al eerder over geschreven (Lees: Emigreren zonder geld). Toch wil ik er nog een artikel aan wagen. Vooral omdat ik merk dat het veel mensen bezig houdt, die wel uit Nederland weg willen maar gewoon weinig tot geen budget hebben. Er zijn namelijk opties.

Als je wilt emigreren maar je hebt geen geld of denkt dat je niet genoeg geld hebt, heb je wellicht een verkeerd beeld in je hoofd bij de kosten van emigratie.
Dus laten we eens met een kostenplaatje beginnen.

Wat kost emigratie?

Emigreren kun je zo duur maken als je wilt, je kunt eht dus ook zo goedkoop maken als je wilt. Het hangt allemaal af van jouw beoogde levensstijl en wat je in je nieuwe land wilt gaan doen.

Welke kostenposten komen er kijken bij emigratie:

Ik leg het allemaal uit in dit boek:

Ga je emigreren naar een land buiten de EU dan komen er wellicht nog kosten bij voor visum of verblijfsvergunning, inentingen en verplichte quarantainekosten in het land van aankomst. En soms stelt het land waar je naar toe gaat financiële inkomenseisen.

Dat zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden.

fiances, travel, manage, budget, money, mastercard, visa card, cirrus, atm, tips, Philippiens, backpacker, slow travel, cash

En dan de aankomst in je nieuwe thuisland

Een maal aangekomen heb je een huis nodig om in te wonen, maar meestal zijn de huurprijzen in het buitenland veel lager dan in Nederland, ook als je particulier huurt. En huizen komen vaak inclusief meubilair, dus dat scheelt een boel geld. Het geeft jou de tijd om alles op orde te krijgen en op zoek te gaan naar inkomsten.

Het enigste wat je dus hoeft te doen is de huur betalen en je koelkast te vullen. 

Ook dat komt allemaal aan bod in dit eboek wat je na betaling direct kunt downloaden.

wonen in Cancun, emigratie, Mexico

Wil jij emigreren maar heb je weinig tot geen budget?

Geef je droom om te emigreren en overnieuw te beginnen niet op vanwege geldgebrek. Als jij je zaken goed op orde hebt kun je best emigreren met een basis bedrag. het is alleen zo dat alleen jij kunt beslissen hoe hoog dat bedrag moet zijn. Want jij weet wat je minimaal nodig hebt om gelukkig te zijn.

HOE DAT WERKT LEES JE ALLEMAAL IN DIT EBOEK! 

Misschien kun je alvast beginnen aan je nieuwe toekomst en nieuwe bron van inkomsten

In het boek “Zo kun je werken en reizen, online geld verdienen” geef ik je 40 plus 1 manier om online geld te verdienen, als hoofdinkomen of als bijverdienste. Dus als jij serieus aan de slag wilt met je emigratiebudget is dit boek een goede investering. Stap voor stap worden onderwerpen behandelt en uitgelegd.

En ook nu weer, het zijn beproefde methodes, ik pas enkele ervan toe en reis van dat geld nu al 6 jaar over de wereld. Het geeft me een maandelijks inkomen wat voldoende is voor een prima leven waarbij ik elke dag uit eten kan bijvoorbeeld.

Emigreren is voor iedereen mogelijk

Iedereen kan emigreren, je moet alleen een beetje geld hebben om af te ronden en op te starten. En verder is het een zaak van wilskracht en doorzettingsvermogen. Creatief denken en kansen zien en pakken. Als jij echt wilt emigreren, en je hebt nu geen geld, dan kun je (een beetje afhankelijk van je huidige situatie) binnen afzienbare tijd toch voldoende geld hebben om de deur achter je dicht te trekken in Nederland en ergens op de aarde een nieuwe start te maken.

Heb jij nog vragen over emigratie en wonen in het buitenland? Boek dan jouw unieke tijd met mij en we praten samen over jouw plannen.

Je kunt mij alle vragen stellen over mijn leven in het buitenland en de kosten, en hoe ik mijn spaarpot zo snel gevuld heb dat ik binnen 6 maanden kon vertrekken.

Emigratieplannen? Koop de Handleiding voor Emigratie

 

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. Momenteel bereid ze ergens in de buurt van La Paz (BCS) weer een lange motortocht voor dwars door Mexico.