Emigreren

Ik wil emigreren maar heb geen geld

Emigreren zonder geld, is dat mogelijk. Er wordt veel over opgezocht op het internet, en op Leaving Holland heb ik er al eerder over geschreven. Toch wil ik er nog een artikel aan wagen. Vooral omdat ik merk dat het veel mensen bezig houdt, die wel uit Nederland weg willen maar gewoon weinig tot geen budget hebben. Er zijn namelijk opties.

Als je wilt emigreren maar je hebt geen geld of denkt dat je niet genoeg geld hebt, heb je wellicht een verkeerd beeld in je hoofd bij de kosten van emigratie.
Dus laten we eens met een kostenplaatje beginnen.

Wat kost emigratie?

Emigreren kun je zo duur maken als je wilt, je kunt eht dus ook zo goedkoop maken als je wilt. Het hangt allemaal af van jouw beoogde levensstijl en wat je in je nieuwe land wilt gaan doen. (lees ook: Hoeveel geld heb je nodig om te emigreren)

Wil jij emigreren maar heb je weinig tot geen budget?

Geef je droom om te emigreren en overnieuw te beginnen niet op vanwege geldgebrek. Zelfs als je nu het gevoel hebt dat het water je aan de lippen staat financieel gezien zijn er mogelijkheden. En alelen jij kunt bepalen wat je nodig hebt om echt gelukkig te zijn. Je moet hierbij alleen niet de realiteit uit het oog verliezen.

Het is makkelijk dromen van een villa aan het strand met infinity pool, maar daar hangt wel een kostenplaatje aan. Misschien kun je je droom ook realiseren als je iets verder van dure vestigingslocaties gaat wonen, of een land zoekt waar het dagelijks leven goedkoper is. Maar uiteindelijk bepaal jij je eigen toekomst. En gebrek aan budget is op te lossen.

HOE DAT WERKT LEES JE ALLEMAAL IN DIT E-BOEK!

Misschien kun je alvast beginnen aan je nieuwe toekomst en nieuwe bron van inkomsten

In het boek “Online Geld Verdienen” geef ik je 40 plus 1 manier om online geld te verdienen, als hoofdinkomen of als bijverdienste. Dus als jij serieus aan de slag wilt om je emigratiebudget te vergroten, of omdat je een andere carriere wilt zodat je kutn emigreren, is dit boek een goede investering. Stap voor stap worden onderwerpen behandelt en uitgelegd.

Het zijn beproefde methodes, want ik pas enkele ervan toe en reis van dat geld nu al jaren over de wereld. Het geeft me een maandelijks inkomen wat voldoende is voor een prima leven waarbij ik elke dag uit eten kan bijvoorbeeld en op een motor over de wereld trek. En nee, ik doe niet aan crypto, het is gewoon geld.

Let wel op als je gaat bijverdienen met een uitkering, het UWV kan je korten op je uitkering als je extra inkomsten hebt. Maar veel van deze methodes kunnen voorzien in een compleet maandinkomen en dan heb je het UWV helemaal niet meer nodig!

Emigreren is voor iedereen mogelijk

Iedereen kan emigreren! Zo simpel is het. Het een zaak van wilskracht en doorzettingsvermogen, creatief denken en kansen zien en pakken. Als jij echt wilt emigreren, en je hebt nu geen geld, dan kun je (een beetje afhankelijk van je huidige situatie) binnen afzienbare tijd toch de deur achter je dicht te trekken in Nederland en ergens op de aarde een nieuwe start te maken. (lees ook: kun je zomaar in een ander land gaan wonen?)

Wat je grofweg nodig hebt is

  • geld voor de eindafrekeningen in Nederland en het uitkopen van lopende abonnementen
  • geld voor het opstarten van je nieuwe leven (maandje huur, reiskosten en eventueel visumkosten)

Geld voor dagelijks levenverbruik je nu ook al, en wellicht vind je het leven wel heel duur in Nederland en ben je in. je nieuwe woonland een stuk voordeliger uit. (lees ook: Wat zijn goedkope landen om te wonen)

Heb jij nog vragen over emigratie en wonen in het buitenland? Boek dan jouw unieke tijd met mij en we praten samen over jouw plannen.

Je kunt mij alle vragen stellen over mijn leven in het buitenland en de kosten, en hoe ik mijn spaarpot zo snel gevuld heb dat ik binnen 6 maanden kon vertrekken.

Emigratieplannen? Koop de Handleiding voor Emigratie

 

*artikel oorspronkelijk gepubliceerd in oktober 2021 en herschreven op 11 mei 2023

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.

error: Sorry!