rekeningen betalen, reizen en werken, online inkomen
Dagboek,  Werken & Reizen

Waar betaal ik het allemaal van?

Werken en Reizen, een droom van veel mensen. Vooral jonge mensen, maar ook steeds meer gepensioneerden hebben de kriebels en wonen allang niet meer het hele jaar in Nederland. Waar betalen ze dat allemaal van? Dat verschilt per persoon en situatie.

In mijn Vlog, onder aan dit artikel, leg ik uit hoe ik mijn geld verdien, want daar zijn mensen toch wel heel nieuwsgierig naar. Dus ik leg het uit. En wat ik ook uitleg is hoe JIJ online geld kunt verdienen.

Hoe doen al die mensen dat die het halve jaar in het buitenland wonen?

Er zijn verschillende groepen die in het buitenland wonen en werken:

Mensen met een huis in het buitenland
Veel van dit soort mensen hebben een pensioen of een grote som geld (gehad) waarmee ze in het buitenland een huis hebben gekocht, al dan niet in een time-share constructie. Veelal staat dat huis binnen Europa. En omdat je in Europa als Nederlander vrij kunt wonen en werken kunnen deze mensen zonder al te veel problemen een groot deel van het jaar in het buitenland verblijven.

Mensen die (tijdelijk) werken in het buitenland
Je kunt ook binnen de EU grenzen solliciteren en een (tijdelijke) baan in het buitenland accepteren, bijvoorbeeld werken voor een call center in Ierland, of op een camping in Frankrijk in de zomer. En wat dacht je van ski-instructeur of fysiotherapeut in een wintersportgebied?

En wil je echt verder weg kun je ook bijvoorbeeld als IC verpleegkundige in Zuid Afrika of Azie gaan werken of als leraar op een internationale school?

Er zijn genoeg lange en korte termijn banene in het buitenland waar je op kunt solliciteren. Als je zoekt op Google vind je websites die speciaal ingericht zijn voor internationaal werken.

Freelancers die een baan hebben die ze niet op locatie hoeven uit te voeren
Als jij je klanten online kunt bedienen en het niet nodig is om face to face of op locatie aanwezig te zijn kun je ook in het buitenland werken. Of je nu thuis aan de keukentafel zit of in een prachtig land met uitzicht, maakt voor je klant dan niet zoveel uit. Voor jou wel, want je kunt er voor kiezen om vanaf de mooiste plekken in de wereld te werken.

Luister en kijk hoe ik online geld verdien om mijn leven in het buitenland te bekostigen.

 

Wil jij dit ook?

Dat kan!

Koop nu het boek “Werken en Reizen, 40+1 manieren om online geld te verdienen” en start vandaag nog met je nieuwe toekomst.

En heb je vragen over dit uitdagende leven, bijvoorbeeld hoe dat gaat met de KvK, de belastingdienst of je bankrekening, dan kun je met mij chatten en die vragen stellen.

Ben jij dankbaar voor de gratis informatie?

Toon hier je dankbaarheid voor de informatie die ik gratis op mijn website publiceer zodat jij dit kunt lezen.

Je kunt betalen met creditcard, paypal of via bankoverschrijving.

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en nu dwars door Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. En ze geniet van haar werk als Emigratie Coach waarbij ze anderen helpt hun emigratie droom te verwezenlijken.

error: Sorry!