Online geld verdienen zo doe je dat
Digitale Nomade,  Emigreren

Hoe kun je online geld verdienen

 ADVERTISEMENT

Redelijk betalende banen komen met eisen en daar moet je eerst aan kunnen voldoen om zo’n baan uit te voeren.
Als je daar aan voldoet kun je bijvoorbeeld:

  • online lesgeven bij een taleninstituut, veel mensen willen een andere taal leren dus als jij vloeiend een buitenlandse taal beheerst, kun je les geven via het internet, je moet wel eerst een aantal kwalificaties halen (online testen) en hardware en software hebben die aan de eisen van het bureau voldoen. En op zijn minst goed Engels spreken.
  • artikelen schrijven voor tekstbureaus, ook hiervoor geld dat het niet zo heel goed betaald, maar als je een goede reputatie opbouwt en aan de kwalificaties voldoet, kun je wel veel geld verdienen. Want je gaat meer verdienen naarmate je er langer werkt en als je heel goed bent
  • je kunt nadenken over een eigen website met advertenties erop of een Google Adsense account aanmaken ene kunt een youtube kanaal starten. Maar ook hiervoor geldt, je hebt eerst geld nodig om te investeren, en YouTube laat voor kleine kanalen geen advertenties meer toe. Dus je moet even geduld hebben, en dat is ook een vorm van investeren.
  • je kunt iets online verkopen, je kunt een boek schrijven en via Amazon of iBookstore verkopen, ook weer mits je aan de eisen voldoet. of fotos verkopen als je een goede fotograaf bent, ook hiervoor worden kwaliteitseisen gesteld, maar via stockphoto website kun je nog wel wat geld verdienen. Zeker als je fotos uniek zijn en opvallen.
  • Of zelfgemaakte producten verkopen via Etsy bijvoorbeeld. Daar open je dan een shop en dan promote je dat op een gekoppelde Facebook pagina en in je andere sociale media. als je een leuk uniek product hebt willen mensen dat wel kopen.
  • je kunt handelen in tweedehands spullen, die koop je dan heel goedkoop op via Marktplaats of Ebay en verkoop je door met winst. Daar zit natuurlijk een risico aan vast dat je het niet kwijtraakt, dus daar moet je een goed oog voor hebben en echt koopjes jagen. Faccebook marktplaats is ook een plek waar je spullen kunt kopen en doorverkopen. En op deze manier kun je ook de kringloopwinkels af op jacht naar koopjes en die doorverkopen met winst.
  • Je kunt infoteur worden op info. nu, daar schrijf je dan artikelen voor mensen die informatie zoeken en jij krijgt een deel van de advertentie opbrengsten die jouw artikelen inbrengen. Dat kan een leuke bijverdienste zijn. Maar ook hiervoor gelden  selectie eisen en een bepaalde schrijfstijl

Eigenlijk komt het er op neer dat er niet echt een makkelijke manier is om geld online te verdienen, tenzij je goed bent in gokken of aandelen verhandelen, en dan nog loop je een enorm risico. Voor alle andere online banen moet je echt heel veel tijd en energie en soms een startkapitaal hebben.

En hou er rekening mee dat wat je ook doet, de belasting een deel van je inkomsten wil. Daar ontkom je niet aan. En als je naast je uitkering werkt word je waarschijnlijk gekort op je uitkering.

road safety, personal safety, riding a motorcycle in the philippines

Hoe doe ik dat dan? Vraag je je nu af?

Nieuwgierig hoe ik online geld verdien? Lees verder op de volgende pagina! 

Pagina's: 1 2 3

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Haar eerste land was de Filipijnen. Ze woonde er ruim 3 jaar. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren. Momenteel woont ze in de woestijn van Baja California Sur in Mexico

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.