Online geld verdienen zo doe je dat
Digitale Nomade,  Emigreren

Hoe kun je online geld verdienen

Ik heb diverse inkomstenbronnen, ik verdien geld met:

 • advertenties op mijn website en mijn YouTube kanaal
 • met affiliate links, dat zijn ook een soort advertenties maar dan voor een product wat ik zelf al gebruik, als jij zo’n product koopt krijg ik een klein deel van de aankoopsom.
 • het adviseren van mensen
 • het verkopen van boeken
 • het verkopen van fotos
 • het maken van websites
 • en soms heb ik korte opdrachten, zoals het beheren van iemands Facebook pagina, of het beantwoorden van support vragen voor een bedrijf.

En ik leef heel goedkoop. Toen ik besloot midden in mijn misere om het roer om te gooien hoorde daar bij dat ik Nederland met zijn torenhoge kosten achter me liet. Ik werd een nomade. Toen mijn uitkering stopte ben ik vertrokken. De bank ging mijn huis verkopen, ik had Nationale Hypotheekgarantie die mij kwijtschelding zouden geven en ik ben weggegaan.
maar voordat ik dat deed heb ik een startkapitaal gecreert.
Dat deed ik doorADVERTISEMENT

 • mijn zolder leeg te ruimen en alles wat bruikbaar was te verkopen
 • mijn meubels te verkopen (op het laatst had ik alleen nog een oude bank en een bed)
 • alle boeken en prullaria te verkopen
 • en nog zuiniger te gaan leven dan ik al deed.

van tala veranderen op je blog, engels, nederlands, taalkeuze

En tegelijkertijd ben ik mijn website gestart, en mijn YouTube kanaal en ben ik gaan zoeken naar freelance opdrachten

Ik heb gespaard als een gek om een bedrag te hebben dat hoog genoeg was om een vliegticket te kopen naar een land waar het leven heel goedkoop was, en een beetje reservegeld voor als ik daar aankwam.
Het land van mijn keuze was de Filipijnen.

En nu werk en reis ik, ik heb geen vaste woon of verblijfplaats meer, in Nederland ben ik niet langer ingezetene. Ik heb alleen een paspoort van Nederland en verder niets meer.
Ik werk internationaal en hoef geen belasting te betalen omdat ik:

 • geen bedrijf heb of ingeschreven sta in Nederland
 • op een visum reis waarbij de landen waar ik verblijf ook geen belasting van me vragen

En dat scheelt een heleboel geld, wat ik dan weer gebruik om mijn leven te financieren.

En nu jij!

Je vraagt je misschien af waarom ik geen links deel van bedrijven die ik noem waar je bijvoorbeeld les kunt geven. Dat doe ik bewust. Het is jouw leven, en de eerste les die je leert is dat geld niet gemakkelijk verdient wordt. Dus, net als ik,  zoek je zelf naar die bedrijven en draag je eigen risico en schrijf je jouw eigen verhaal van succes of mislukking. Ik wil alleen maar inspirator zijn voor jouw nieuwe start, jouw levensloop en de veranderingen die je kunt aanbrengen. Zelfredzaamheid staat in dat leven voorop.

Daarbij, ikzelf heb geen ervaring met dit soort bedrijven, anders dan met een klein tekstbureau waar ik me de pestpokke heb gewerkt voor amper 0,003 cent per woord. Die ga ik je dus echt niet aanbevelen. De genoemde opties zijn wel allemaal ideeën waar ik zelf naar gezocht heb toen ik op zoek was naar makkelijk en snel geld verdienen.

Ben jij dankbaar voor de gratis informatie?

Toon hier je dankbaarheid voor de informatie die ik gratis op mijn website publiceer zodat jij dit kunt lezen.

Je kunt betalen met creditcard, paypal of via bankoverschrijving.

Pagina's: 1 2 3

Jeanette reist over de wereld sinds haar 17de, maar altijd met een huis om naar terug te keren. In 2015, op haar 54ste, liet ze ook dat huis achter. Je zou haar een nomade kunnen noemen want ze zwerft het liefst over de aarde op een motor met alle bezittingen achterop. Zo reisde ze bijvoorbeeld door de Filipijnen en Mexico. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. Momenteel leeft ze in een dorp in de woestijn van Baja California Sur in Mexico

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.