negative mensen op Internet
Dagboek

Negativiteit op Sociale Media

Regelmatig plaats ik artikelen in groepen, mits ze relevant zijn voor elkaar. Zoals ik bij de opening van dit artikel al schrijf: er zit een strategie achter mijn artikelen. Alles wat ik schrijf is niet alleen om jullie te informeren of te entertainen het is ook om de website goed te laten scoren in de Google zoekresultaten en veel bezoekers te trekken. Facebook groepen is zo’n middel.ADVERTISEMENT

Ik vertel:

Ik plaatste het artikel over : Emigreren zonder geld, In dat artikel worden om je te helpen met je emigratiedroom 2 boekjes te koop aangeboden aan het einde van het artikel. In het artikel beantwoord ik 2 vragen: Kun je emigreren zonder geld, en wat heb je minimaal nodig aan geld als je gaat emigreren met een piepklein budget.

De mening van wat zure gasten is dat het artikel alleen maar reclame is en geen inhoud heeft.

En als ik op die mening ga reageren, gaat 1 van hen zover om mij uit te leggen waarom emigreren zonder geld niet kan. Hallo meneer, heeft u het artikel gelezen? Het kan namelijk wel, emigreren zonder geld.
Maar dit terzijde.

In mijn messenger vind ik nog wat “vrolijke” opmerkingen. Er zijn ook mensen die je liever in de prive sfeer afbranden en uitschelden.

Toen ik in 2019 eventjes terug was in Nederland viel me ook al op hoe veroordelend de bevolking is geworden. Ongenuanceerd wordt er geoordeeld over dingen waar mensen niks van af weten, maar ze zijn ook te lui om zich er in te verdiepen. Maar ook gewone dingen zoals ANWB-stelletjes, foute sokken of andere kleding, gedrag…… alles, maar dan ook alles wordt breeduit afgezeken als je de gesprekken op terrasjes of in cafe’s opvangt.

Wat vind ik  van die zure mensen? Waarom zijn ze zo en waarom reageren ze zo?

lees verder op de volgende pagina over wat er gebeurd in en met het leven van die zure mensen…..

Pagina's: 1 2 3

Jeanette, Digitale Nomade, Coach en schrijver. Begon met haar reizen op 17 jarige leeftijd en verliet Nederland voorgoed in 2015 om nooit meer terug te keren. Ze is eigenaar van Leaving Holland en Floating Coconut websites. gek op motorrijden, schelpen zoeken en mensen observeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.